Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Arif Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Afşin’e gelerek üyeleriyle birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

 

Afşin Hayat Cafe’de düzenlenen toplantıya  Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Arif Şen ve yönetim kurulu üyeleri,  Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Afşin Temsilcisi Ünal Peköz ile Afşin’de faaliyet gösteren muhasebeciler katıldı.

 

Toplantıda konuşma yapan Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Arif Şen, “Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Afşin İlçe Temsilciliğimiz de ilk toplantımız gerçekleştiriyoruz. Açılışını daha önceden yaptığımız temsilcilik binamızda eğitimlerini aldığınız TKK, Kobi TFRS Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları Eğitimine katılan ve tamamlayan arkadaşlarımıza sertifikalarını vereceğiz. Sertifikalarımız TÜRMOB tarafından hazırlanmıştır. Eğitimlere fedakârlıkla katılan siz meslek mensuplarına teşekkür ederim. Afşin’de sayısı ulaşan sayısı 13’e ulaşan ilçe temsilciliğimizin daha yasal statüye kavuşması için gerekli çalışmaları birlikte yapıp temsilciliğimizi İlçe de faaliyet gösteren meslek mensuplarımıza daha verimli hale getirmek için Oda Yönetim Kurulumuz gerekli çalışmaları yapılacaktır.” dedi.

 

Konuşmalar ardından  TKK, Kobi TFRS Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları Eğitimi sertifikaları dağıtıldı. Bu eğitim seminerinde başarılı olan Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Afşin Temsilcisi Ünal Peköz’e,  Ayşe Çelebi Yücel’e, Ali Koca’ya  ve Mekselina Çakmak’a, sertifikalarını  Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Arif Şen tarafından verildi.

Editör: Haber Merkezi