Efsus Turan Mahallesi, Abdurrahman Nazım Kaynak Caddesi Tarım Kredi Kooperatifi yanında hizmet veren MJOLNİR GYM Fitness ve Vücut Geliştirme Salonu, açıldığı günden beri yoğun taleple karşılaşmaya devam ediyor.

Kaliteli ve lüks spor aletlerinden oluşan 2 katlı 650 metrekare geniş ve ferah ortamıyla salonda vücut geliştirmenin yanı sıra Fitness hizmeti bayanlara özel yeri ile Afşin’de ilklere imza atıyor. Spor salonunda bay ve bayan soyunma odaları, kişiye özel kilitli dolaplar, içecek imkânları ve duş imkanı ayrı ayrı katlarda olduğunu belirten Spor Salonu Sahibi İsmail Kalender, özelikle bayanların rahatsız olmamaları için salonun tasarlandığını söyledi.

Kalender, konuşmasının devamında, Afşin’de profesyonel acıdan vücut geliştirme sporunu yapan fazla kesim yok. Biz bu sporu Afşin halkına profesyonel bir şekilde öğretmek istiyoruz, dedi.

Temiz ve nezih bir ortamda spor yapmak isteyenlerin adresi olmak için böyle bir işletmeyi şehir merkezine açtığını belirten Kalender “Beden Eğitimi Öğretmenliği okudum ve Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitnes derslerinde 2 kademe belgem var. Yurt dışından getirttiğimiz spor aletlerinde  vücut geliştirme de profesyonel hizmet sunmaya devam ediyoruz. Kesinlikle istenilen açılara istenilen kaslara tam hasar ve tahribatı verir. Şehir merkezine yakın yere açarak herkesin rahatlıkla gelmesini amaçladık.” şeklinde konuştu.

Fitness Salonuna turnike sistemini de getirdikleri belirten Kalender; “Kontörlü abonelik sistemimiz aktif hale geldi. Bu sistem ile her zaman müsait olamayan müşteriler için daha faydalı bir sistem. Örnek veriyorum 30 kontör aldınız ve bunu 1 sene içerisinde kullanabilme imkanı sunuyor” dedi.

Kadınlara özel saatler ve fiyatlar hakkında da bilgiler veren Kalender, “Cuma, Cumartesi, Pazar günleri saat 11:00 ile 16:00 ve Çarşamba 11:00 ile 21:00 arası kadınlara özel saatlerimiz. Erkeklerin olduğu saatler aynı zamanda karma saatler yani kadınlar isterlerse o saatlerde de gelebilir. Karma saatlerimiz, Pazartesi, Salı, Çarşamba 11:00 ile 23:00 arası ve Cuma, Cumartesi, Pazar 16:30 ile 23:00 arası hizmet veriyoruz. Fiyatlarımız şu an 1 aylık 300 TL, 3 aylık 800 TL, 6 aylık 1500 TL olarak ücretlendirdik. Öğrencilerimize özel fiyatlar ise 1 aylık 250 TL, 3 aylık 700 TL, 6 aylık 1300 TL’dir. Odalarımız, duşlarımız günlük temizleniyor. Salonumuzu istediğiniz zaman gelip gezebilirsiniz” açıklamalarında bulundu.

Editör: Haber Merkezi