AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, 17 Mart Pazartesi günü Başbakan Erdoğan’ın halka hitap edeceği mitinge tüm Kahramanmaraşlıları davet etti
Erkoç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan’ın Müftülük Meydanı’nda düzenlenecek mitingde Kahramanmaraşlılarla buluşacağını belirtti. “Lider milletiyle buluşuyor” diyen Erkoç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Kahramanmaraş’ta ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurulduğu günden bu güne kadar geçen sürede başbakanımız ve ak kadrolara gönülden destek veren Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizi, bu mutlu günümüzde de yanımızda görmek istiyoruz. Biz inanıyoruz ki, ülkemiz üzerinde farklı senaryoların yazıldığı şu dönemde onbinlerce vatandaşımız miting alanındaki yerlerini alarak, Kahramanmaraş tarihinin en coşkulu mitingine imza atacaktır. Bu düşüncelerle, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle tüm Kahramanmaraşlıları 17 Mart Pazartesi günü saat 16.00’da Müftülük Meydanı’ndaki bu büyük buluşmaya davet ediyorum.”
Editör: Haber Merkezi