Milliyetçi Hareket Partisi Afşin ilçe Başkanı Süleyman Aycan ve Teşkilatlardan sorumlu MHP İl Başkan Yardımcısı Ersal Koç TEK Işık Spor Kulübünü ziyaret etti.

Çeşitli spor dallarında faaliyet gösteren TEK Işık Spor Kulübünü ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi ve sivil toplum kuruluşları Yöneticileri gençleri spora davet etti. TEK Işık Spor Kulübü Başkanı Hayri Yücel’i ziyaret eden yöneticiler Yücel’e spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Gelecek nesillerin daha zinde bir birey olmasını ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamak amacı için sporun önemine vurgu yaptılar.

TEK Işık Spor Kulübü Başkanı Hayri Yücel’e spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür eden Teşkilatlardan sorumlu MHP İl Başkan Yardımcısı Ersal Koç; “Gençlerimizin uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak tutmakta sporun önemi büyüktür. Özellikle gençlerimiz sporun önemini unutmuş durumdalar. Bu bakımdan TEK Işık Spor Kulübü Başkanı Milli güreşçi Hayri Yücel büyük sorumluluk almış durumda. Böyle zamanlarda elini taşın altına koyan sayın başkanıma teşekkür ediyorum” Dedi.

Başkan Hayri Yücel’in başlatmış olduğu spor hareketine destek veren Milliyetçi Hareket Partisi Afşin ilçe Başkanı Süleyman Aycan; “TEK Işık Spor Kulübü Başkanı Hayri Yücel gençleri spor yapmaya davet ediyor. Bizler de MHP teşkilatı olarak başkanımızın bu çağrısına kulak verdik ve spor salonuna geldik. İnşallah gençlerimiz spor salonlarına gelerek sağlıklı birey olmaya devam ederler.” Dedi. 

Covid-19 nedeniyle özellikle gençlerin bilgisayar ve teknolojik aletlere yöneldiğini belirten Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş iki nolu şube Başkanı Bayram Doğan, uzaktan eğitim almak zorunda kalan gençlerin sporu ihmal etmemeleri gerektiğini söyledi.

Gençleri spor salonlarına davet eden TEK Işık Spor Kulübü Başkanı Hayri Yücel; “Son zamanlarda çevremizde gördüğümüz olaylardaki tespitlerimize göre uyuşturucu kullanımı suç işlemeyi kolaylaştırmaktadır. Psikolojik ve fizyolojik açıdan sağlığı bozan uyuşturucu, hırsızlık, yaralanma ve ölüm gibi olayların artmasına sebep olmaktadır. Bu durumu ve bu durumun sonuçlarını EÜAŞ spor kulübü olarak düzeltmek için çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. ‘Haydi gençler spor salonumuzda spor yapalım’ diyoruz. Bu konuda hassasiyet gösterip spor salonumuzu ziyaret eden, her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olan MHP Afşin ilçe Başkanı Süleyman Aycan, MHP il Başkan Yardımcısı Ersal Koç, Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş iki Nolu Şube Başkanı Bayram Doğan, Sağlık-Sen Temsilcisi Hakan Genç, MHP Yönetim kurulu üyeleri Av. Zafer Öner, Bayram Konak, Mevlüt Karaoğlan, Ercan Öksüz, bu konuya hassasiyet gösterip mücadelemizde öncülük edip sonuna kadar destek verdiklerinden dolayı şahsım ve kulübümüz adına teşekkür ederim.” Dedi.
 

Editör: Haber Merkezi