Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret etti.
 
Çeşitli ziyaretler için Afşin’e gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ile birlikte AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil,
30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkanı seçilen Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
 
Yapılan ziyarette konuşma yapan AK Parti TBMM İdare Amiri ve Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Afşin Belediye Başkanı seçilen Mehmet Fatih Güven’in Malatya Belediyesi’nde önemli işler yaptığını kaydetti.
Faruk Öz, “Fatih Güven kardeşimizi Malatya Belediyesi’nde 5 yıl başkan yardımcısı görevinde bulundu dolayısıyla kendisini oradan yakından tanımaktayım. Fatih başkanımız Malatya’da görev süresince çok güzel hizmetlere vesile olmuştur ve en az sorun yaşadığımız başkanımızdır. 30 Mart yerel seçimlerinde Fatih kardeşimiz Afşin Belediye başkanı oldu. Şimdi Afşin’e hizmet etmek için kolları sıvadı. Kendisine görevinde başarılar diliyorum Afşin’de çok güzel hizmetlerin altına imzasını atacağına inanıyorum.” dedi.

Daha sonra konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, “Fatih başkanımız Malatya Belediyesinde 5 yıl başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Kendisinin Afşin’e çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Kahramanmaraş Büyükşehir oldu ve bundan sonra Afşin Belediyesiyle birlikte ilçemizin eksiklilerini giderecekler. Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e görevinde başarılar diliyorum. Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak ve teşkilat olarak her zaman Fatih Başkanımızın yapacağı hizmetlerin arkasındayız.” diye konuştu.
 
 
 
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Afşin’de çalışmalarımıza Alpaslan mahallemizden çalışmalara başladık. İnşallah seçimde vermiş olduğumuz bütün sözleri yerine getireceğiz. Afşin’imize en güzel hizmeti yapmak için ve bir adım daha ileri götürmek için gece gündüz çalışacağız. ”dedi.


 
 
Editör: Haber Merkezi