AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ve Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, ilçede yaşayan Türkmenleri ziyaret etti.
Türkmenlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Milletvekili Güvenç ve Başkan Taşhan, Yörük Türkmen Federasyonu Başkanı İsmail Demirdüzen ve Dünyanın en yaşlıları arasında bulunan Mehmet Tatar dede ile bir süre sohbet ettiler.
Kahramanmaraş’ta yaşayan Türkmenler‘in İskan kanunu kapsamında kendilerine tahsis edilen arazi ve evlerin iptalinden dolayı mağduriyet yaşadıklarını aktaran Demirdüzen, Milletvekili Gvenç’ten yardım istedi.
Demirdüzen, Aynı sorunların Hatay ve Mesin’de de yaşandığını ancak oradaki yapılan çalışmalar ile çözüm noktasına gelindiğini söyledi.
Başkan Taşhan ile birlikte Türkmenlerin sorunlarını dinleyen Milletvekili Güvenç, Amaçlarının vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek olduğunu ifade ederek “sorunları olan ailelerimizi gerektiğinde evlerinde ziyaret ediyor, bu ziyaretlerin sonunda vatandaşımızın sorun ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında neler yapabiliriz bunun gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, Türkmen kardeşlerimizinde sorunlarına çözüm bulma noktasında gereken neyse yapılacağına kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu

Editör: Haber Merkezi