banner479

Milletvekili Güvenç, Afşin Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Afşin Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Güvenç, Afşin Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Afşin Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

30 Ağustos 2013 Cuma 10:02
884 Okunma
Milletvekili Güvenç, Afşin Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Afşin Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.
Çeşitli ziyaret ve açılışlar için Afşin’e gelen AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, Afşin Kaymakam Vekili Ahmet Akyürek, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, daire amirleri, ve partililer Afşin Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundular.
Afşin Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinin yakın bir zamanda hizmet vereceğini belirten Güvenç, “Ben Kahramanmaraş sağlık müdürü olduğum zamanda Kahramanmaraş merkezde yoğun bakım ünitesi yoktu. Biz o zaman başhekimimizle uğraştık, konuştuk 10 yataklı yoğun bakım ünitesi açtık. Ama hamdolsun büyük bir mutlulukla ifade etmek istiyorum 3 tane büyük basamak 6 adette ikinci basamak Afşin’de yoğun bakım ünitemiz olacak. Bu son derece önemli bir nokta. Artık Afşinli yoğun bakım ünitesi için hastalarını dışarı götürmek zorunda kalmayacak. Hatta buraya çevre il ve ilçelerden hastanemize yoğun bakım ünitesi için hastalar gelecek. Allah’a şükürler olsun şuanda Afşin’de neredeyse bütün ameliyat operasyonları gerçekleştirilmekte ve bu da son derece sevindirici bir olay. Bizim iktidara geldiğimizden buyana iddiamız şuydu, insanlarımız kendi illerinde, ilçelerine tedavilerini olsunlar dışarı gitmek zorunda kalmasınlar diye çabaladık. Bunu inşallah büyük ihtimalle ek binamız tamamlanınca burada başarmış olacağız. AK Parti olarak iktidara geldiğimizden buyana en büyük yatırımları sağlık alanında yaptık ve bu yatırımlara devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
 
 

Yeşil Afşin Haber Merkezi

Son Güncelleme: 30.08.2013 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373