AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil bazı temaslarda bulunmak Afşin'e geldi.

İlk olarak Afşin Kaymakamlığını ziyaret eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, burada Kaymakam Ali Edip Budan ile son günlerde yapılan yatırımlar ile yapılması planlanan yatırımlara yönelik hizmetlerde istişarelerde bulundu.

Daha sonra Afşin Belediyesini ziyaret eden Çitil, burada Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'den ilçeye yapılan hizmetler hakkında brifing aldı.

"Amacımız Afşin'e hizmet"

Temaslarının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Çitil, " Afşin'imize geldiğimizde Afşin Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı ve daire müdürlerimizle bir araya geldik. Amacımız ilçemize en güzel hizmeti getirmek." dedi.

Afşin'e has projelerin takibini yaptıklarını söyleyen Çitil, şöyle devam etti:

" İlçemizin eksikliklerini her seferinde TBMM'de dile getiriyorum ve ilgili bakanlarımıza iletiyorum. Akdere İçme Suyu Şebekesi inşaatının hızlandırması konusunda girişimler var. Bu konuda gerekirse tekrar ihaleye çıkılarak projenin tamamlanmasını sağlayacağız. Öncelikle projeleri tamamlanan Karakuz Barajı ile Binboğa Göletinin şuan ki durumları detaylı bir şekilde ele alındı ve 2017 yılı yatırım programına alınması hususunda gerekli desteği bakanlarımızdan aldık. Afşin'imize yapılan hizmetlerde belediyemizle istişare içerisindeyiz."

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, " Vekillerimizle birlikte hareket ederek Afşin'in makus tahini yeneceğiz. İlçemize yapacağımız hizmetlerle Afşin'i göç veren bir yer değil, göç alan bir ilçe haline getirmek istiyoruz. " diye konuştu.

Çitil, belediye ziyaretinin ardından devam eden asfalt çalışmalarını inceleyerek, esnaf ziyaretinde bulundu.

 

Editör: Haber Merkezi