Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, memleketinde 3. doz aşısını yaptırarak tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti. 

 Temaslarda bulunmak üzere sık sık geldiği memleketi Kahramanmaraş’ta sahaya inerek, gözlem yapan Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, kentte aşı merkezlerini ziyaret etti. 

Ziyaretleri sırasında 3. doz aşısını yaptıran Milletvekili Aycan, salgın hastalıklara karşı aşının önemine dikkat çekti. 

Aycan, “Değerli hemşerilerim ben bugün 3. doz aşımı yaptırdım. Şu an Covid-19’a karşı 3 doz aşı yaptırmış bulunmaktayım. Herkesi de aşı yaptırmaya davet ediyorum. Aşı bulaşıcı hastalıklara karşı en etkili koruma yöntemi,  en etkili silahtır.  Koronavirüsün de başka çaresi yok. Mecburen aşı yaptırmamız lazım. Eğer salgını yeneceksek, aşıya bağlı bağışık düzeyini yükselterek yenebiliriz.  Onun için tereddütsüz herkesin aşı yaptırması gerekiyor. Sizleri aşı yaptırmaya bekliyorum.  Aşıyla ilgili olumsuz söylentilere çok itibar etmeyin. Ben de kendi aşımı yaptırdım. Şu an için bulaşıcı hastalıklara karşı pek etkili bir yöntem yok.  O yüzden aşı yaptırmak zorundayız. Herkesi aşı yaptırmaya davet ediyoruz” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi