Siyasi partiler, 7 Haziran Genel Seçimi’nde milletvekili adayı olarak gösterecekleri isimleri bugün en geç saat 17.00’ye kadar Yüksek Seçim Kurulu’na verecek.  

7 aziran'da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde aday adayı olanlarda heyecen dorukta. AK Parti ve MHP milletvekili adayları bugün belli olacak. İsimlerin açıklanmasına saatler kala, siyasi kulislerde ise hareketlilik yaşanıyor.

Siyasi Parti Liderlerinin bugün açıklayacağı Milletvekili Aday listesi ve sıralaması Ülke genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da merakla beklenmeye başladı. Kahramanmaraş’ta  aday sıralaması ve adayları belli olan tek Siyasi Parti CHP. AK Parti’nin, MHP’nin Saadet Partisi’nin, BBP’nin ve diğer Partilerin adayları ve aday sıralaması bugün belli olacak. En çok merak edilen ise AK Parti ve MHP’de kimlerin milletvekili adayı olacağı ve sıralamanın nasıl gerçekleşeceği.
Siyasi Parti Liderlerinin bugün açıklayacağı Milletvekili Aday listesi ve sıralaması nedeniyle nefesler tutulurken, aday adaylarını da heyecan sardı. 

 Tüm siyasi partilerin Kahramanmaraş Milletvekili adaylarını en hızlı şekilde Yeşil Afşin  sayfalarında bulabileceksiniz.

Editör: Haber Merkezi