MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Geleneksel Çam İçi Piknik Şöleni’ni” 30 Haziran Pazar günü düzenleyeceklerini kaydetti.
MHP Afşin İlçe Teşkilatı, hey yıl geleneksel hale getirdiği çam içi piknik şölenini bu sene 30 Haziran  Pazar günü gerçekleştirecek. Yine Afşin’e bağlı Yazı Köyü mevkiinde yapılacak olan piknik şöleni hakkında açıklama yapan MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, “MHP Afşin ilçe Teşkilatının Geleneksel Çam içi Pikniği 30 HAZİRAN 2013 Pazar günü Yazı köy (Abaza) Mevkii’nde gerçekleşecek. Afşinli hemşerilerimi bu vesileyle birlikte piknik yapmak, kaynaşmak, hasret gidermek ve gelecek için istişare de bulunmak üzere davet ediyor, birlikte olmaktan şeref duyarız. Pikniğimize başta MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere büyüklerimizi davet ettik. Programlarına bakarak gelmesi kesinleşen MHP Grup Başkan Vekili İzmir Milletvekili Oktay Vura MHP. Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel ,MYK üyesi Milli futbolcu Saffet Sancaklı, MYK üyesi Hemşerimiz Erdem Karakoç , Maden-İş sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçulu, Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mesut Dedeoğlu, Millet vekili adayımız Oğuz Tor, Ejder Oruç, Gürsel Eker , Hava-iş Ankara şube Başkanı Kazım Karakuş ve dostlarımız teşrif edeceklerdir.” dedi.
Başkan Taşkale konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bizleri bir araya gelmemizde maddi ve manevi katkı sağlayan sponsorlarımıza özellikle ayrı ayrı teşekkür eder ALLAH (c-c) bol kazançlar diler, hayırlarının kabulünü niyaz ederim. Pikniğimize gelirken su ve piknik malzemelerini getirmelerini rica ederim. Biz de tadımlık ikramda bulunacağız. Mahalli Sanatçılarımız ve sürpriz programlarla gönlünüzce bir piknikte buluşmak üzere hemşerilerimizi davet eder, birlikte olmaktan mutluluk duyarız.”
 
Editör: Haber Merkezi