Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP), "Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı" Afşin’de geçekleştirildi.

MHP Afşin İlçe Teşkilatınca, Afşin Belediyesi Sebahattin Atalay Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, 2023 yılında gerçekleştirecek genel seçimlerde Cumhur İttifakı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla ülke genelinde gerçekleştirilen toplantılarda, ülkenin içerisinde bulunduğu süreci, partililer, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlara anlattıklarını ifade eden Aycan, “Cumhur ittifakı olarak birlikte hareket ediyoruz. Kanun tekliflerini birlikte hazırlıyoruz ve komisyonlarda birlikte çalışıyoruz.” dedi.

Muhalefetin her şeye karşı olduğunu ifade eden Aycan, şunları söyledi:

“Karşımızdaki muhalefet ve ortakları hiçbir konuda destek olmuyor. Teskere konusunda bile destek olmuyorlar. Muhalefetin iktidar olma arzusuna saygı duyuyoruz ama milli meselelerde birlikte olmak zorundayız. Ülkemizde bir terörist kalmayana kadar mücadelenin sürmesinden yanayız.  MHP olarak, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve onun hükümetine destek olmaya devam edeceğiz.  MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 2023 yılında gerçekleştirilecek seçimde Cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olacağını açıkladı. Afşinli vatandaşlarımızdan Cumhurbaşkanı adayımıza desteklerini istiyoruz”

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu ise, partilerin kuruluş amaçlarının vatandaşlara daha iyi bir hayat sağlamak dolduğuna değindi.

Kalyoncu, “Bizim ülkemizdeki muhalefette şöyle bir durum söz konusu; Erdoğan gitsin ne olacaksa olsun. CHP, Atatürk’ün arkasına saklanmış ve istismar ederek Atatürk’ü anlaşılmasını ve anlatılmasını engelleyerek Türk milletine yanlış yapıyor. CHP’nin bugünkü yönetimi Atatürk ile hesaplaşmaya çalışıyor.” Diye konuştu.

Afşin Belediyesini yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik eden Kalyoncu, son olarak şunları söyledi:

“Toplantı öncesinde belediye başkanımızla birlikte ilçemizde incelemelerde bulunduk. Belediyenin tarımı, sanayiyi ve üniversiteyi birleştirerek güzel çalışmalar ortaya koymuş. Afşin’i güzelleştirip daha ileriye taşıyacağını gördük. Cumhur ittifakının belediyecilik anlayışı da budur. Çevreye, doğaya, insana saygı istiyoruz. Türk milletinin en iyisine layık olduğunu düşünüyoruz ve bunu sağlamak için çabalıyoruz.”

MHP MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen de 2023 seçimlerinin önemine işaret etti.

2023 seçimlerinde en iyi sonucu alacaklarına değinen MHP Afşin İlçe Başkanı Süleyman Aycan da,”Genel başkanımızın sözü, sözümüzdür, yolu yolumuzdur. Türk dünyasının Bilge lideri Türkmen beyimizin, Genel başkanımızın, Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatları ile ülke genelinde başlatılan ‘Adım Adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma’ programını Afşin’de gerçekleştirdik. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendidir. Afşin MHP ilçe teşkilatı olarak liderimizin talimatıyla sahalardayız. Bu kapsamda Cumhur ittifakı ruhuyla Afşin'de gerek halkımızla gerek kamu kurum ve kuruluşlarıyla iç içe ve el ele, gönül gönüle hedef 2023 diyoruz. 2023 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar ezici bir çoğunlukla cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Bu seçimlerde partimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde daha güçlü olarak göreceğiz. Sahtekarlarını yapmış olduğu anketlere, FETÖ'cülerin düzmece kamuoyu oluşturmasına inat gerekli cevabı sandıkta vereceğiz, Zillet ittifakını sandığa gömeceğiz. Buradan sesleniyorum, PKK'ya, PKK yandaşlarına; bizim safımız devletten yanadır, millettir, gerisi teferruattır.” Şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’de Kalyoncu ve Alperen’e ilçeyi ziyaretleri için teşekkür ederek, Eshab-ı Kehf tablosu ve lavanta ürünlerinden takdim etti.

Toplantıya, Ak Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, yönetim kurulu üyeleri, MHP Afşin İlçe Teşkilatı ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ile ilgililer katıldı.

Editör: Haber Merkezi