Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Teşkilatı, iftar programında partilileriyle bir araya geldi.
Foto Üstel Tesisleri’nde, katılımın yoğun olduğu iftar yemeğine MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Merkez İlçe Başkanı Mesut Tosun, İl Ocak Başkanı Mesut Kaplan, Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, Göksun İlçe Başkanı Ayhan Zincir, Andırın İlçe Başkanı Ali Çatalbaş, Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek ve Elbistan eski Belediye Başkanı Abdullah Paksoy katılırken, iftar programında birlik beraberliğin önemi vurgulandı.
İftar programı, MHP İlçe Başkanı Ali Demir’in kısa açış konuşmasıyla başladı.
Ardından MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Türkiye’de yaşanan son gelişmelerle ilgili değerlendirmede bulundu.
Bastırmacı, “Yaşadığımız son yıllardaki ülkemizdeki gelişen olaylar ve bölgemizdeki yaşanan hadiseler bir kez daha üç hilalin çatısı altında toplanmaya davet ettiğimizi ve birliğimizin beraberliğimizin bugünkü şartlarda ne kadar önemli olduğunu bugün dahi bir kez daha ortaya koymuştur. Biz inanıyoruz ki; bu camia geçmişte vermiş olduğu bu kurtuluş savaşında milli mücadelede bayrak davası, vatan davası için, bu camianın şehit vermiş 2 bin 500 tane evladı için, kemiklerinin sızlamaması için, hep birliğe ve beraberliğe kardeşliğe ihtiyacı olduğu bu günde gün gibi aşikardır. Onun için tüm dava arkadaşlarıma bu çatı altında Kahramanmaraş MHP teşkilatı olarak tüm ilçelerimizle birlikte Allahın izniyle önümüzdeki mahalli seçimlerde bu birliğimiz olduğu müddetçe büyükşehri üç hilali Kahramanmaraş burçlarına dikmeye hazır olacağız. Ama şunu unutmayalım ki Elbistan’ımızın, Afşin’imizin, Göksun’umuzun, Ekinözü’müzün Kahramanmaraş’a siyasi olarak ne kadar katkı sağladığını biliyoruz. Onun için Elbistan’daki arkadaşlarla tekrar birliğe beraberliğe ve bir arada olmaya davet ediyorum. Tek çatı ve ülkücülerin yeri Milliyetçi Hareket Partisidir” dedi.
Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ise, MHP’nin kalelerini tek tek alacağını ifade ederek, “Türkiye’ye de, şu Elbistan’da gördüğümüz, bu salonlarda gördüğümüz, bu güzellik bu kalabalık bu heyecan örnek olsun. 2011 milletvekilliği seçimlerinde Elbistan’da bir sözümüz vardı. Bir ahdımız vardı. Allah nasip edecek 2014 yılında yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerinde en başta kalemiz Elbistan’ı tekrar alacağız diye söz vermiştik. Şimdi o günler yaklaştı. Bu birlikteliğimizle, bu beraberliğimizle, bu çalışmalarımızla bu belediyemizi en büyük ilçemizden başlamak kaydıyla bütün ilçelerimizi, bütün kalelerimizi tek tek alacağız inşallah. Ama tek önemli şey bu birlikteliğimiz bu beraberliğiz, bu kenetlenmemiz katlanarak devam etmesidir. Kahramanmaraş ve Türkiye’nin de tek sahibi var oda MHP’dir” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi