Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı nedeniyle bayramın üçüncü günü partilileriyle bayramlaştı.
MHP Afşin İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programına MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, MHP Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Karakuş, MHP Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yıldız ile partililer katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, “Değerli arkadaşlarım hepinizin Kurban Bayramını Kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. İnşallah 29 Mart’ta düzenlenecek olan yerel seçimlerde belediyeyi almayı bizlere nasip eder. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece ulaşamayacağımız hiçbir şey yok. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde olalım.” dedi.
Daha sonra konuşma yapan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Afşin’de üç hilalin tekrar Afşin Belediyesi’nde sallanacağını söyledi.
AK Parti Hükümeti’ni eleştiren MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, “Yolsuzluklar ve yokluklar hat safhada. Biz diyoruz ki Allah’ın izniyle ülkemizde ve bölgemizde yapılan her türlü ihaneti demokratik kurallar içerisinde siyasi olguyla bu sandıkta vereceğimiz gün gelip çatmıştır. Biz Allah’a inancından dolayı İbrahim’e, teslimiyetten dolayı İsmail’i ve bugün ülkücü hareketinde bu ülkeye vermiş olduğu binlerce şehitle, binlerce gaziyle mağduriyet yaşamış bir davanın erleri olarak Allah’ın izniyle bu birliğimiz olduğu müddetçe Afşin’de olduğu gibi üç hilali ufuklara dikeceğiz. Bugün yaşadığımız bu sorunlar, bölgemizde gelişen hadiseler maalesef büyük İsrail projesi adım adım yaklaşmıştır. Büyük İsrail projesi, Irak’ta başlayan hadiseler, Suriye ve İran’da içinde olmak üzere Türkiye’de dahil Ermenistan’a kadar uzanacak bu hat maalesef önümüzdeki dönem itibariyle hayata geçmeye başlayacak. Bizlerde diyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisinin mensupları olarak, bugün birlik günü, beraberlik günü ve bir olma günü diyoruz. Artık küskünlüklerin ve dargınlıkların kalktığı bu aziz mübarek günlerle birlikte Afşin’de bu birlik ve beraberliği yakalayalım.” dedi.
“Siyaseti kol kola, birlikte hedefe ulaşmak için yapacağız”
Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, “Afşin’de aramıza katılan çok değerli arkadaşlarımız ülkücü hareketle milliyetçi hareket partisi altında siyaset yapmak isteyen arkadaşlarımıza her zaman olduğu gibi tüm teşkilatımız kapsını açmıştır. Siyaseti kol kola, birlikte hedefe ulaşmak için yapacağımız için herkesi kucaklıyoruz. Bu arkadaşlarıma şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu.
Bastırmacı konuşmasını şöyle tamamladı:
“Daha önce sevilen ve bizi bir adım daha ileri götürecek arkadaşlarımızla dört ilçemizi açıkladık. 2 Kasım’da Kayseri’de yapılacak toplantıda Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayımızı açıklayacağız ama Afşin’e gelince Afşin her şeyden önemli diyoruz yani teşkilatlarımıza vermiş olduğumuz yetki ve sorumluluğu kullansınlar istiyoruz, dava arkadaşlarımızın, ocağımız ve halkımızın düşünceleri her zaman olduğu gibi bugünde hayata geçecek. Ama asolan teşkilat diyoruz. Teşkilattan çıkan sonuçlara ne olursa olsun biz tabi olacağımızı belirtmek istiyorum. Çünkü sizler seçeceksiniz, siz çalışacaksınız bizlerde size onay vereceğiz. “
 
 
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi