Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Zühal Topcu, “Yaklaşık 1 buçuk ay sonra yapılacak seçimler için MHP olarak biz de harekete geçtik” dedi.
Topcu, partisinin Onikişubat ilçesinde açtığı seçim bürosunda yaptığı konuşmada, ülkenin zor günler geçirdiğini söyledi. Zor günlerin geçmesinin tek şartının sandık olduğunu ifade eden Topcu, “Demokrasinin en önemli göstergesi seçimlerdir. Yaklaşık 1 buçuk ay sonra yapılacak seçimler için MHP olarak biz de harekete geçtik. Kahramanmaraş'a gelmeden önce birçok ile ziyaretlerimiz oldu. Ülküdaşlarımız ile hasbıhal etme fırsatımız oldu. Artık Türkiye’deki bütün vatandaşlarımız sıkıntı içerisinde. Gerçekten geleceklerini göremiyorlar. Evlatlarının rızkını sağlayamıyorlar, evlerine sıcak ekmek götüremiyorlar” dedi.
Topcu, şöyle devam etti:
“Demokrasilerde en güzel yol, iktidarı seçimle iktidardan düşürmektir. Bizler bu ülkeyi karşılıksız sevenler olarak; bu iktidarı götürmemiz lazım. İşte bu seçim bürosunda attığımız adım bunun için. Artık görüyoruz ki dağlarımızda; ‘Ne mutlu Türküm’ diye yazan yazılardan utanılıyor. Türk milliyetçiliği ayaklar altına alınıyor. Türk bayrakları artık direklerden indiriliyor. Bu durum böyle olduğunda artık cevabımızı vermemiz lazım. MHP olarak, diyoruz ki; Türk bayraklarını o direklere dikerken MHP’nin 3 hilali ile birlikte dikmemiz lazım. Bunun için de gücümüz burada, görüyoruz hepiniz bütün varlığınız ile buraya gelmişsiniz.”
Topcu, son olarak şunları kaydetti:
“Yolsuzluğun, hırsızlığın pirim yaptığı günümüzde vatandaşların harekete geçmesi lazım. Kapı kapı dolaşması lazım. Çalmadığımız kapı bize açılmaz. Bizim televizyonumuz yok. Bizim paramız, pulumuz yok. Kahramanmaraş kalesine her bir metrekaresine dikmek için, tekrar bütün dağlara Ne mutlu Türküm yazdırmak için, kurumların başına T.C.’yi yazdırmak için, Andımızı okutmak için kapıları çalıp oylarımızı isteyeceğiz.”
Konuşmaların ardından seçim bürosu açılışına geçildi.
Editör: Haber Merkezi