MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zafer Öner, seçim çalışmalarına devam ediyor.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zafer Öner beraberindeki, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve partililerle birlikte mahalle mahalle gezerek vatandaşlardan 24 Haziran'da yapılacak seçimde Cumhur İttifakı ve partisi için destek istiyor.

Her gittikleri yerlerde önce vatandaşlardan dua daha sonra desteklerini talep ettiklerini söyleyen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zafer Öner, Cumhur İttifakının Türkiye'yi ileriye taşıyacağını ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisinin Türkiye'nin garantisi olduğunu dile getiren Öner, şunları söyledi:

"Afşin'i gezmeye ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Milletimizden de rica ediyorum, 15 Temmuz'dan bu yana devletin ve milletinin yanında dik duran, eğilmeyen, bükülmeyen sayın Devlet Bahçeli'ye destek olmalarını, vatanın geleceğini garantiye almalarını istiyoruz. Biz bu seçimde seçilemesek de Milliyetçi Hareket Partisini mecliste güçlü olması gerekiyor.  Çok önemli bir seçim sürecini yaşıyoruz. Cumhur İttifakı'nı Türk milleti yaptı. 24 Haziranda sadece bizlere oy vermeyeceksiniz. O gün Türkiye Cumhuriyeti'nin istikbalini oylayacaksınız. O gün atılan her oy 15 Temmuz'da bu ülkede zulmeden, mermi atan ve ülkemizi bölüp parçalamak isteyenlere karşı bir Osmanlı tokadı olacak inşallah. Çok çalışmalıyız, mücadele etmeliyiz. Bizler Afşin'in hizmetkarı olmaya adayız. "

MHP ve ülkücü hareketin her zaman bu milletin yanında olduğunu aktaran MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ise, şunları kaydetti:

"Afşin'de MHP olarak oylarımızı artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz vatan, bayrak, millet ve değerlerimiz için yola çıktık. Bu yolda, karşımıza çıkan engelleri aştık, aşmaya da devam edeceğiz. Bizim misyonumuzda, koltuk sevdası asla olmadı ve olmayacak. Biz, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğiz. Milletimizden de ricamız, milletvekilliği seçiminde bu vatana aşık olan MHP'ye oy vermeleridir. 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' diyen ve bunu sözde değil her fırsatta özde dile getiren MHP'ye oy vermek bu memlekete hizmettir."

Editör: Haber Merkezi