MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Peygamber Efendimizin Doğum Günü nedeniyle bayanlara yönelik “Mevlid Kandil Programı”  düzenledi.
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’ın seçim bürosunda düzenlenen programa çok sayıda bayan katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan MHP Afşin Kadın Kolları Başkanı Rahime Yeşilkaynak, “Mevlid kandili programımıza gelerek bizleri onurlandıran bayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum ”dedi.
Daha sonra konuşma yapan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Mevlit Kandili programına gelen herkese çok teşekkür ederim. Bu dava sizlerin davası, işsizlik davası, bu dava gençlerin sosyal davası kısacası bu dava Afşin meselesi. Maalesef Afşin’de 10 yıllık yönetim süresinde Afşin’in ne bayanına, ne gencine, ne işsizine, ne esnafına insanlar kalıpta el uzatan olmadı. Elimizde olan güçlerimize, santrallerimize yabancı işçiler geldiler. Mevcut santraller ve yapılması planlanan santraller Afşin’in sınırları içerisinde yer almaktadır. ben sizlerin huzurunda söz veriyorum, bizim işsizlerimiz, istimlak mağdurlarına ve bütün Afşin için ben oturacağım o nizamiyeye önce Afşinli diyeceğim. Bizim elimizde olan imkanları değerlendirmemiz lazım. İmkanlarımızla işsizlikte kalmaz Afşin’imizde. Büyükşehir olmamızla birlikte Afşin’in köyleri ve kasabaları kapatıldı Afşin bir bütün oldu. biz kentliyi, köylüyü birleştirerek sizlerin destekleriyle Afşin’i ayağa kaldıracağız.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi