Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, tüm ilçe teşkilatlarıyla birlikte, büyük kongrede Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye destek vereceklerini açıkladı.
Bastırmacı, Merkez İlçe Başkanı Mesut Tosun, ilçe başkanları ve partilileriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında 4 Kasım’da yapılacak olan Büyük Kongre’de MHP lideri Bahçeli’nin yanında yer aldıklarını açıkladı. 43 yıldır ülke siyasetinde yer alan MHP’nin Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü için üzerine düşen görevi her zaman layıkıyla yaptığını ifade eden Bastırmacı, “Bu günde Devlet Bahçeli’nin engin devlet tecrübesinden Türk milleti faydalanmak istiyor.” dedi.
MHP lideri Bahçeli’nin öngörülerinin her zaman haklı çıktığını dile getiren Bastırmacı, “Genel başkanımızın söylediği gibi, MHP olarak, terör örgütüne destek verenlerin örgütü masum gibi gösterenlerin dokunulmazlık ile ilgili söylemleri de parlamentoda derhal ele alınmalı ve gereği yapılmalıdır.” diye konuştu.
Türk milletinin hiçbir zaman acı ve felaketler içinde yönetilmeye ve idare edilmeye layık olmadığını vurgulayan Bastırmacı, sözlerini şöyle tamamladı:
“Ülke siyasetinin omurgası MHP ve onun bilge lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin engin devlet tecrübesinden Türkiye Cumhuriyeti ve içinde yaşayan yüce Türk Milleti faydalanmak istiyor. Bu duygu ve düşüncelerle MHP Kahramanmaraş teşkilatı olarak bütün birimlerimizle Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye seçimlerde tam destek vererek tüm Kahramanmaraş teşkilatımızın emrinde olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz.”
Editör: Haber Merkezi