Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fahrettin Oğuz Tor, Çobanbeyli ve Arıtaş Mahallelerinde MHP Seçim İletişim Merkezi açılışını gerçekleştirdi.

Arıtaş ve Çobanbeyli MHP İlçe Seçim İletişim Merkezinin açılışını gerçekleştiren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Tor, daha sonra esnaf ziyaretinde bulunarak seçimlerde destek istedi. Mahalle ziyaretlerde bulunan MHP ekibi, köy sakinleri tarafından yoğun ilgi gördü.

MHP Seçim İletişim Merkezi açılışında konuşan Milletvekili Adayı Tor, "Ben bu bölgenin bir evladı olarak ilçemizin ve vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Çiftçilerimiz tarım yapamıyor, gençlerimiz kendi memleketlerinde iş bulamıyor. İçinizden biri olarak sizlerden rey istiyorum. Daha önce Ankara'da kendi işimizi yaparak yöremizin insanları bizlere geldi ve biz şucudur, bucudur diye ayrım yapmadan vatandaşlarımızın işini yapmak için uğraştık. Şimdi ben sizlerin ayağına geldim ve sizlerden rey istiyorum. Ben kendi bölgemden çok güçlü çıkmak istiyorum ve Ankara'ya öyle gitmek istiyorum. Bu bölgenin insanı olarak bana sahip çıkmanızı istiyorum. 7 haziran genel seçimlerinde parayla pulla değişen kişilere, kendilerini Müslüman gösterip de Müslümanların başlarını yere eğdiren kişilere lütfen rey vermeyin." dedi.

Her vatandaşa kapılarının açık olduğunu söyleyen Tor, "Bizim kapımız her zaman hemşerilerimize açık olmuştur. Benim tek ricam aranızdan birine destek olmanızdır. Ben şimdi CHP'li hemşerilerimden, AK Partili hemşerilerimden de oy istiyorum. İnşallah beni güçlü bir şekilde Ankara'ya gönderdiğinizde çok iyi bildiğim bölgemizin sorunlarını çözmek için durmadan çalışacağız. Şuanda, bölgemizde ekonomik sorunlar var, siyasi sorunlar var, sosyal sorunlar var inşallah bu sorunları çözeceğiz. Cumhuriyet tarihi boyunca 4 bakanı yolsuzluk,hırsızlık nedeniyle istifa eden bir hükümet olmamıştır. Bu seçimde oylarınızı kullanırken ellerinizi vicdanınıza koyun ve bütün bunları göz önünde bulundurun. Söz verilen ama bir türlü yapılmayan Arıtaş göletini yapmak ve kapanan belediyeleri tekrar açmak için zorundayız. 7 haziran'dan sonra İktidara gelen MHP kapanan belediyeleri tekrar açmak için çalışma başlatacak. bu iktidar yürüyüşünde Çobanbeyli halkı olarak, Arıtaş halkı olarak ve Afşin halkı olarak yerel seçimlerde vermiş olduğunu desteği genel seçimlerde de verin ve kapanan belediklerimiz tekrar açılsın." açıklamasında bulundu.

Daha sonra konuşma yapan MHP Afşin Seçim Komitesi Başkanı Adem Yıldız, "Afşin olarak bizler çok şanslıyız. Çünkü Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Oğuz Tor'a sıra vermemiştir, bu sırayı Afşinliye vermiştir, kasabalarına vermiştir. Bizler Afşinli olarak 7 haziran genel seçimlerinde gereğini yapmak zorundayız. İnşallah 7-24 karşımızda bir muhatap  olacak birini bulacaksınız. Diğer milletvekillerine randevulu dahi ulaşamayan vatandaşlarımız var. Kasaba belediyelerimizi kapatırken kimlere sordular. Bütün yatırımları büyükşehire kaydırdılar ve beldelerimize yapılacak hizmetlerin önüne geçtiler. Bütün ilçelerimizin durumu bu sadece Afşin için geçerli bir durum değil bu. Bütün yapılan bu haksızlıkların önüne geçmek için 7 Haziran'da içinizden bir olan, boğazından tek bir lokma haram lokma geçmeyen hemşerimize, birinci sıra MHP Milletvekili Adayımız Fahrettin Oğuz Tor'a Afşinliler olarak destek olmamız gerekiyor. Adayımızı Afşin'den çok güçlü bir şekilde TBMM'ye göndermemiz gerekiyor." diye konuştu.

MHP'nin mahallelerde yapmış olduğu seçim iletişim merkezinin açılışına, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Musa Dermir, MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Sefa Dal, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılıç ve çok sayıda partili katıldı.

Editör: Haber Merkezi