“Kahramanmaraş'tan en az 5 milletvekili çıkaracağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Kahramanmaraş'tan en az 5 milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

Çeşitli ziyaretleri için Afşin'e gelen MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, yapmış olduğu açıklamada, " İnşallah bu seçimler sonucunda Türkiye'deki Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarına da Kahramanmaraş olarak büyük katkıda bulunmak istiyoruz." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Öner, " 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimiz tarafından Kahramanmaraş'taki adaylarımız açıklandı. MHP adaylarımızın tamamına başarılar diliyorum. İnşallah başta Kahramanmaraş olmak üzere ülkemiz için hayırlara vesile olacağına inanıyorum. " açıklamasında bulundu.

Genel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyen Öner, "MHP İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatlarımızın bütün kademeleriyle birlikte 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan seçime en iyi şekilde hazırlanıyoruz. MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak seçim planımızı hazırladık. Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız ve Türkiye ve Kahramanmaraş'ta Milliyetçi Hareket Partisini iktidar kılabilmek için tüm aday adaylarımız ve isimleri açıklanan adaylarımızla birlikte durmadan, yorulmadan gece gündüz çalışacağız. Genel Seçimlerde hedefimiz Kahramanmaraş'ta 5 milletvekili çıkartmaktır. Yapmış olduğumuz araştırmalarda ve halkımızın bize olan teveccühü olduğunu görüyoruz. İnşallah bu seçimler sonucunda Türkiye'deki Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarına da Kahramanmaraş olarak büyük katkıda bulunmak istiyoruz. "dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimiz tarafından açıklanan milletvekili adayları hakkında herhangi bir açıklama yapmamıza gerek yok diyen Öner, " Genel Merkezimiz tarafından açıklanan liste üzerinde bir değerlendirme yapmamıza gerek yok. Biz il teşkilatı olarak en başından beri 38 aday adayımıza aynı yakınlıkta olduğumuzu göstermiş ve ifade etmiştik. Ben inanıyorum ki 30 aday adayımızla ve 8 milletvekili adaylarımızla birlikte MHP için sonuna kadar çalışarak çok güzel bir başarı elde edeceğiz." diye konuşmasını tamamladı.
Editör: Haber Merkezi