Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na seçilen Süleyman Öner, devir teslim töreninde basın ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz ve hizmetinde bulunmaktan asla vazgeçmeyeceğimiz aziz dava arkadaşlarım. Kahramanmaraşımızın her ilçesinden gelen binlerce yıllık heyecanı yüreğinde taşıyan gün birlik ve beraberlik günüdür diyen değerli ülküdaşlarım. Yüreği millet aşkıyla dolu fedakar ülküdaşlarım,geleceğin teminatı olan genç bozkurtlar,basın ve televizyonumuzun değerli mensubları Cenab-ı Allah’a bizleri bu mübarek günde buluşturduğu için şükrediyorum. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Sokakların suçlulara,yollarımızın teröristlere,meydanlarımızın bölücülere teslim edildiği,cumhuriyetimiz,milletimiz ve devletimizin küresel güçlerin tehditi altında olduğu bir zamandayız.Yüreğimiz her ilçemiz K.Maraş ve Türkiye için atmaktadır. Biz Türkiyeyiz K.Maraş bizimdir,Türkiye bizimdir.

Bizim davamızda küçük görme,aşağılama,böbürlenme, Ötekileştirme yoktur. Tüm insanlarımızı Allahın kutsal emaneti olarak görmeliyiz. Biz Sütçü İmam,Necip Fazıl kadar Maraşlıyız,Yeşilova-Meryemçil yaylası kadar Andırınlıyız,Orçan ve İmalı dereleri kadar Türkoğluluyuz,Kartal Kaya ve Elif Ana kadar Pazarcıklıyız,Engizek Dağları kadar Çağlayanceritliyiz,Göksu Nehri  kadar Nurhaklıyız,Şifalı suları kadar Ekinözülüyüz, Kömür suyu ve Terbüzek çayı kadar Göksunluyuz,Termik santralleri kadar Afşin-Elbistanlıyız.

Tanrı Dağı kadar Türk Hira dağı kadar Müslümanız.

Siyasetimiz tüm hemşehrilerimizi kapsayacaktır. Hareketimiz ise bir vesile ile ayr düşmüş gönlü üç hilalde kalan tüm ülkücüleri kucaklayacaktır.

Buradan İl Başkanı olarak tüm dava arkadaşlarıma sesleniyorum.

Gün birleşme günüdür. Gün beraber yürüme günüdür. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. Tek ses ve tek yürek olarak K.Maraş’ta Milliyetçi Hareketi iktidara taşıma günüdür. Yürekten inanıyorum ki Pazar günü yapmış olduğumuz kongrenin sonucu Milliyetçi Hareketin K.Maraş’ta geleceğinin tarihi bir dönüm noktası olacaktır.

Önümüzde bir genel seçim bulunmaktadır. Herkese her aileye her ferde ulaşmaya çalışmalıyız.

Sözlerime son verirken,Başbuğ Alparslan Türkeş olmak üzere Tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyor,Hareketin Lideri Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye bağlılıklarımı bildiriyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinize başarılar diliyor en kalbi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.
Editör: Haber Merkezi