Afşin Ülküm İşçileri Derneği birlik beraberlik toplantısı düzenledi. Toplantıya katılan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, 1 Ocak ayı itibaren seçim çalışmalarına başlayacaklarını belirterek, tüm ülkücüleri birlik beraberliğe davet etti.
Afşin Ülküm İşçileri Derneği binasında düzenlenen birlik beraberlik toplantısına MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale ve yönetim kurulu üyeleri, Afşin Ülküm İşçileri Derneği Başkanı Keramettin Erdoğan, Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanı Bünyamin Özberk, MHP Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Veli Dal ile çok sayıda partili katıldı.
-“Bir bütün şeklinde hareket etmeliyiz”
İstişare toplantısında açılış konuşmasını yapan Afşin Ülküm İşçileri Derneği Başkanı Keramettin Erdoğan, “Kahramanmaraş artık büyükşehir oldu. Afşin, Göksun, Elbistan ve tüm ilçelerimizle beraber bizim dernek, ocak ve parti olarak bir ve bütün olarak hareket etmemiz lazım. Bunlar sacın üçayağını oluşturmakta ve bunlarla beraber yere sağlam basmamız gerekiyor. Bu şekilde siyasetimizi en güzel noktaya getirmemiz gerekmektedir. Bizler belli bir davanın insanlarıyız biz kendi inancımızı en yükseklere taşımak ve oradaki duruşumuzu en güzel şekilde tutmak zorundayız. Bu sadece başkanlarımız için değil tüm üyelerimiz içinde geçerlidir. Duruşumuz dimdik olmalı kendimizi bilmemiz lazım. Belli bir müddet sonra sahaya çıkılacak ve sahada insanlarımızla bir olmamız lazım. İnsanlarımız ne istiyorsa bizim ona göre davranmamız lazım.” dedi.
“Belediye Başkan Adayımız, Belediye Başkanı Olacak”
Yerel seçimlerde öncelikle Afşin Belediyesi’ni, daha sonrada daha güçlü bir şekilde TBMM’ye gireceklerini ifade eden MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, “Afşin olarak, Afşinliler olarak iki dönem bizlere belediye başkanlığını yaşattı bu millet birçok kasabamızda da belediye başkanlığını emanet etti. İnşallah önümüzdeki dönem Afşin Belediyesini de bize sizlerin sayesinde Allah’ın izniyle emanet edecek. Bunun için Afşinli hemşerilerimizin ve sizlerin her zaman desteğine ihtiyacımız var. Bizler birlik ve beraberliğimizin devamını bozmadığımız müddetçe bizleri Afşin’de veya başka yerlerde yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Bizler sizler sayesinde inşallah belediye meclisine, belediye başkanlığına ve meclise gireceğiz ve sizleri en güzel şekilde temsil etmek için çalışacağız. Her zaman ülkücü hareket birlik ve beraberlik içerisinde olmadır. Fikirlerimizi de ortak akılda birleştirerek adayımızı tespit etmeliyiz seçimlere güçlü şeklide girmeliyiz. İnşallah 1 Ocak itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi seçim startını veriyor. Biz halkımıza diyoruz ki; “Adayını Kendin Seç, Şimdi Söz Sizin, Seyirci Değil, Katılımcı Olun, Halkın Adayı Partimizin Adayı “ diyoruz. Bu konuda aday olmak isteyen ve kendini toplum neslinde değerli gören kişilere partimizin kapısı sonuna kadar açıktır. İnşallah çıkan adayımızda Afşin’e belediye başkanı olacak. “ dedi.
 
Hükümetin politikalarını eleştiren MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Değerli dava arkadaşlarım bilindiği üzere on yıldan beri AK Parti hükümetinin ortaya koymuş olduğu yıkım ve insanları 36 etnik parçaya dönüştürme ayrıştırma politikalarıyla gün gibi ortaya çıkan ve bölgemizde yaşanan sorunlar, ülkemizde ki ekonomik sıkıntılar ve bölgemizde yaşanan sıkıntıların adına Bahar Operasyonu dedikleri Büyük İsrail projesinin temellerinin atıldığı bir ortamda yaşıyoruz. Bunun için her şeyi çok iyi değerlendirip  her şeyi çok iyi okuyarak bu ülkede bu mücadeleyi yapan bu zihniyette inanıyorum ki milliyetçi hareketin millete anlatarak ve tebliğini yaparak, kapı kapı dolaşarak bu ülkede yapılanların hepsini milletimizle paylaşmanın zamanının geldiğini düşünüyoruz. Bugüne kadar yapılan yolsuzlukları, zinayı bile suç olmaktan çıkaran zihniyetten dini kisveler altında siyaset yapmaktan, maalesef ülkemizin satılmadık ve özelleştirilmedik yeri kalmadı. Askerimizin bile kafasına torba geçirten ve polisimizi dövdüren, bu ülkede her türlü yasa dışı ve PKK hainlerine taviz gösteren hiçbir cumhuriyet hükümetinde görülmeyen tavizlerin getirmiş olduğu sonuçları en sonu geçtiğimiz günlerde ana dilde savunma hakkını ortaya koymaları . önümüzdeki süreç eğitim sistemiyle oynandığı bu milletin değerleriyle oynandığı ve insanların birbirine güvenmediği bir ortamları yaşıyoruz. Onun için değerli dava arkadaşlarım bugün bir arada olmak ve bizlere bu mekanını açan teşkilat Başkanına, Ülküm İşçiler Başkanına ve emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
MHP Seçim Startını 1 Ocak’ta Başlatıyor
MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, 1 Ocak 2013 yılı itibaren yerel seçim çalışmalarına başlayacağını söyledi.   Bastırmacı, “Bizde en büyük sıkıtı biz birbirimizi sevmiyoruz, birbirimize saygı göstermiyoruz bunları aştığımız müddetçe az öncede ifade ettiğimiz gibi ülkemizde yaşanan ve bölgemizde yaşanan hadiseler ve ekonomik sıkıntıların mücadelesi için bu millet bizden bekliyor. Eğer milletimizin önünde ışık olacaksak, bir umut doğuracaksak milliyetçi hareketin mensubiyetleri olarak bir defaya her şeyi unutarak bugünkü gibi bir ve beraber olmalıyız. Bu önümüzdeki süreç itibariyle Kahramanmaraş’ın yeni bir statü ile büyük şehir olmasının en önemli sorunların getirdiği bir ortamda yaşıyoruz. Birinci neden bu millete ve burada yaşayan hemşerilerimizin en büyük zorluklardan bir tanesi ekonomik sıkıntı getirecek. Bu büyükşehir sistemi eyaletler sisteminin alt yapılarının oluşturulduğu bir sistem. Kendi içerisinden bağımsız dışarıda bağımlı bir hale getirerek ülkemizi yedi veya on noktaya bölünerek bizi ayrıştırma noktasına getirmenin alt yapısını oluşturdular. Bizi top ve tüfekle bölemeyen bu zihniyetler maalesef bizleri anayasa değişiklikleri ve böyle geçiş üstünlükleriyle hareket ederek maalesef alt yapıyı oluşturdular. Bizler büyükşehir olmasına karşı değiliz, bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak burada yapılanları halkımıza anlatmak zorundayız. “ şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi