4 Ocak 2015 tarihinde yapılan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kongresinde başkan seçilen Ersal Koç, mazbatasını alarak göreve başladı.
Afşin Seçim Kurulunda gerçekleşen mazbata törenine MHP Afşin İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ve Afşin Ülkü Ocakları üyeleri katıldı. Ersal Koç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Müdürü Alaaddin Dinçer'den mazbatasını alarak göreve başladı.

Koç, Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Teşkilatı önünde kurban kesimi ve okunan dualar eşliğinde parti binasına çıkarak hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti. 

Mazbatasını alarak göreve başladığını ifade eden MHP Afşin İlçe Başkanı Koç, "MHP Afşin ilçe teşkilatı olarak 04.01.2015 tarihinde il başkanımız, ilçe başkanlarımız ve milletvekillerimizin katılımıyla yapılan ilçe kongremiz, Afşinlilerinde yoğun ilgisi ile şölen havasında geçti. Afşinli hemşerilerimizin yanısıra delegelerimizin de katılımı ve şahsıma gösterdikleri teveccühle güzel bir kongre oldu. Bu kongre neticesinde ilçe seçim kuruluna gelerek mazbatamızı teslim aldık. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte, Afşinimize, milletimize ve partimize faydalı olmayı hedefliyoruz. Görevde kaldığımız sürece Afşinimize güzel hizmetler vereceğiz. Kongrede tek kazanan Milliyetçi Hareket Partisidir. Partimizin bayrağını zirveye dikmek için var gücüyle çalışacağım." şeklinde konuştu.


2015 milletvekili seçimlerine dikkat çeken Koç, "Ben ilçemizde bu partiye hizmet eden bütün herkes ile görüştüm. Herkesi birlik ve beraberliğe davet ettim. Yönetimi oluştururken herkesin fikrini düşüncesini sordum. Aldığım bütün tepkiler hep olumlu yöndeydi. Tabii ki karşı görüşler olacak. Ben yapıcı eleştiriye de açık bir insanım ve belli sebeplerden dolayı yanımızda olmayan veya olamayan insanların da halinden anlarım. Herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Editör: Haber Merkezi