MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, İstanbul ve Ankara'da yaşanan darbe girişimini şiddetle kınadıklarını belirterek, Türkiye'nin üzerinde çok büyük oyunlar oynandığını belirtti.

MHP Afşin İlçe binasında basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Koç, şu ifadelere yer verdi.

"Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, İl Başkanımız Süleyman Öner ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak devletimizin arkasında olduğumuzu ifade ettik. Dün başlayan ve halen etkileri devam eden, Türkiye'nin üzerine yapılan bir oyun, darbe girişimi yaşandı. Bu olayı şiddetle kınıyoruz. Bu girişimde bulunanlara en kısa zamanda cezalarının verilerek Türkiye'mizin huzura ve refaha karışmasını arzu ediyoruz."

Milliyetçi Hareket Partisi olarak ve İlçe Başkanlığı olarak vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak için her şeyi yapmaya hazır olduklarına değinen İlçe Başkanı Koç, " Darbe girişimi olduktan sonra tüm ülkede olduğu gibi Afşin'de de Milliyetçi Hareket Partisinin tüm mensuplarıyla vatandaşlarımızla birlikte meydanlardaydık. Belediye başkanımızın, kaymakamımızın yanındaydık. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve çocuklarımızın geleceği için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. MHP olarak bu tür girişimlere her zaman karşıyız ve karşısında olacağız." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi