Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner,  Afşin’i ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, memleketi Afşin’i ziyaret ederek hemşehrileriyle ve partililerle buluşup  Afşin MHP İlçe Başkanı Ersal Koç'tan seçim çalışmaları konusunda bilgi aldı.

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Öner, Kuzey ilçelerinin ihmal edildiğini belirterek, "Bizler Kahramanmaraş'ın ve ilçelerinin  hak ettiği şekilde yönetilmediğini her zaman her yerde söylüyoruz. Rahmetli Başbuğumuzun da üzerinde önemle durduğu gönülleri fethetme noktasında temaslarımız sürüyor. Kahramanmaraş’ta gönül seferberliğini başlattık. Her gün başka bir ilçemizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların dertlerini dinliyoruz." dedi.

MHP’de adaylık sürecinin 02 Mart tarihi itibariyle başladığını söyleyen Öner: "Kahramanmaraş MHP olarak 02 Mart itibariyle aday adayı tanıtım toplantılarımızı parti binamızda yapmaya başladık. Aday adayları ilçeleri geziyor. Ben il başkanı olduktan sonra ilk defa ilçeme doğduğum topraklara geldim" açıklamasında bulundu.

7 Mart yapılacak genel seçimleri ile alakalı teşkilatlara uyarılarda bulunduklarını belirten Öner konuşmasına şöyle sonlandırdı:

"Son günlerde artan şaibe olaylarına çok dikkat etmek lazım. Kesinlikle sandıklarımıza sahip çıkıp birilerinin oy hırsızlığına engel olmak lazım. Kimsenin hür irademizi hırsızlamasına izin vermememiz lazım"

Editör: Haber Merkezi