Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, “Tüm Türk tarihinde olduğu gibi ülkemizin ve gönül coğrafyalarımızın birliği, bütünlüğü ve istikrarı için bedel ödemeye hazırız. Zira ülkücüler tarih boyunca bedel ödemede en önde, makam ve mevki de en arkada duranlardır” dedi.

MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı’nda 13’üncü Olağan İl Kongresi heyecanı yaşandı. Pandemi tedbirleri dolayısıyla KAFUM’da açık havada gerçekleştirilen kongreye; MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Milletvekili Sefer Aycan, 26. Dönem Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, AK Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in yanı sıra teşkilat mensupları ve delegeler katıldı. Oldukça samimi bir ortamda yapılan kongrede MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan bir konuşma yaparken, MHP Milletvekili Sefer Aycan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den gelen açıklamayı okudu. Tek adaylı kongrede delegelerin oyunu alan Ertuğrul Doğan, bir kez daha MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na seçilerek güven tazeledi.
 

Bir önceki dönem MHP Afşin İlçe Başkanı olan Ersal Koç, MHP Kahramanmaraş İl Yönetiminde birinci sırasında yer aldı.

MHP Kahramanmaraş İl yönetimi asil üyeleri sırasıyla şu şekilde:

Ersal Koç, Mahmut Reis, Müfit Dal, Ömer Yılmaz, Mustafa Pehlivan, İsmail Çevik, Mehmet Elibol, Hakan Hakkoymaz, Abdullah Eroğlu, Erdoğan Sarıçam, Ömer Kundakçı, Mehmet Gözalıcı, Hüseyin Çiçek, Cafer Güçlü, Kemal Fatih Şekkeli, Kürşat Güvendik, Serdar Savaş Demiröz, Çağrı Türkmener, Hüseyin Çalkaya, Ökkeş Furkan Yıldız, Abdurrahim Akpınar, Özcan Çabukkurtul, Merve Buyrukçu, Ertad Öztürk

Editör: Haber Merkezi