MHP İl Başkanı Bastırmacı: "Önce ülkem ve milletim sloganıyla hareket edeceğiz"
Bastırmacı, partisinin Elbistan teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Taksim'deki olaylarda bir devlet millet çatışması yaratılmaya çalışıldığını söyledi.
Partilerinin aldığı düşünce ve tavırla hareket edeceklerini dile getiren Bastırmacı, şunları kaydetti: "Siyasi hareketin doğru yönlenmesi adına, 'önce ülkem ve milletim' sloganıyla hareket edeceğiz. Biz, sokaklarda olmayacağız. Genel Başkanımızın ortaya koyduğu siyasi düşünce ve otorite, ülkede tüm ülkücü hareketin ve teşkilatın uyması gerektiğini ortaya koymuştur. Zaten Taksim'de asılan bayrakları kontrol ettiğiniz zaman, Bebek katili Öcalan'ın fotoğrafları ve kendini devrimci olarak addeden, geçmişte ülkeyi bölmek için hayatını ortaya koyan yasadışı örgütlerin mensuplarının fotoğrafı var."
MHP'nin milletle devlet çatışmasında hiçbir zaman olmadığını vurgulayan Bastırmacı, alınan kararla da sokaklarda olmadıklarını ifade etti.
Türkiye'nin sokak çocukları değil, ülkeyi yönetecek kadrolara ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Bastırmacı, "Biz sokak çocuğu da ailenin deli oğlanı da değiliz. Bu fotoğrafların çok iyi irdelenmesi gerektiğini söylüyoruz" şeklinde konuştu.
Parti olarak Elbistan'a her zaman önem verdiklerini ifade eden Bastırmacı, Elbistan'ı siyasi hareketin lokomotifi, Kahramanmaraş'ın lokomotifi olarak değerlendirerek, "Biz, ilçelerimizi ziyaret ederek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmaları sizlerle görüşmek için buraya geldik."
 
Editör: Haber Merkezi