Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatı, Afşin’e bağlı Çobanbeyli Kasabası’nda düzenlenen törenle seçim bürosunu hizmete açtı.
Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, ilçe merkezine ardından beldelere de seçim bürosu açmaya başladı. Afşin merkez ve Arıtaş Kasabası ardından Çobanbeyli Kasabası’nda seçim bürosu açtı.
Düzenlenen programda konuşma yapan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Çobanbeyli Kasabası’nı daha üst seviyeye taşımak için gereken tüm mücadeleyi vereceklerini kaydetti.
Yıldız, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere çok az bir vakit kaldı. Milliyetçi Hareket Partisinden Adaylığım açıklandığından bu tarafa yoğun bir şekilde seçim çalışmalarında bulunuyoruz ve gittiğimiz her yerde yoğun bir sevgi seliyle ve yoğun bir alakayla karşılaşıyoruz, herkese çok teşekkür ediyorum. Ben sizlerin içinizden bir kardeşinizim, evladınızım, arkadaşınızım. İki dönemden buyana Çoğulhan Belediyesinin başkanlığını yapmaktayım. Ben siyasi hayatımda Doğru Yol Partisi ve Demokrat Partisinden seçildim, üç yıldan beri bağımsızdım. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Afşin Belediye Başkan Adaylığımı partimiz layık gördü, şuanda da mücadelemizi burada yapıyoruz. 11 belde belediye başkanlarımız ve ilçe belediye başkanımızla görev yaptık. Bu görev süresi içerisinde bizler yaşadıklarımızı sır olarak sakladık. Ben şunu söylüyorum. Ben hayatta kimseye nankörlük yapmadım, kimseye sırtımı dönmedim ve Çobanbeyli’nin, Arıtaş’ın, Tanır’ın ve tüm bölgemizin hakkını her zaman savundum. Ben belediye başkanlarımızın Ankara’da, Kahramanmaraş’ta ve Afşin’de mahcup olmaması için mücadele ettim. Afşin Belediye Başkanlığı görevi bizlere nasip olursa inşallah Çobanbeyli Beldemizi daha üst seviyelere taşımak için mücadele edeceğiz. Çobanbeyli, Afşin’e en yakın beldemiz, yani birleşmiş vaziyette. İçinden geliyoruz, geçiyoruz. Burada santrallerimizde çalışan arkadaşlarımız var ve bu arkadaşlarımızın en büyük sorunu ulaşım, yol sıkıntısıdır. Biz bu yolu zamanında söyledik, projemizi hazırladık, önlerine koyduk ve EÜAŞ’tan kaynakta ayrıldı yol için ama bir sonuç çıkmadı. Bütün çekilen sıkıntıları biliyorum. Artık Çobanbeyli’nin, Tanır’ın, Altunelma’nın ve tüm Afşin’in kazanma zamanı geldi. İşçi alımlarına müdahale ettiler, güvenlik alımlarına nasıl müdahale ettiler, sizlere yapılan haksızlıkları sorun.” dedi.
Konuşmalar ardından seçim bürosu hizmete açıldı.

Editör: Haber Merkezi