MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Afşin-Elbistan B Termik Santrali’nde çalışan işçileri ziyaret ederek destek istedi.
MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale ve MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Afşin-Elbistan B Termik Santraline ziyarette bulundu. Yıldız, işçilerle santral yemekhanesinde bir araya gelerek sohbet etti.
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, seçim çalışmalarının çok güzel bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Çalışmalarımız kapsamında halkımızda bizlere çok güzel ilgi ve alaka gösteriyor.” dedi.
Yıldız, “MHP Afşin Belediye Başkan Adaylığımız açıklandığından buyana seçim kampanyamız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bizler bu memleketin evladıyız, sizler gibi bu memlekette büyümüş, aynı havayı teneffüs etmiş, sizlerin içinden biriyim. Birçok dedikodu ortalıkta dolaşıyor ve bunlar kulaklarınıza gelebilir, şöyle yapıyorlar, böyle yapıyorlar diye. Ben sadece sizlere şunu söylemek istiyorum. Bu dönem sizlerin desteklerini bekliyoruz ve bu konuda sizlere güveniyorum. Bizde ayrımcılık kesinlikle yok. Buraya işçi alırken gerçekten ihtiyacı olan kişileri almaya özen gösterdik. Benim aldığım işçiye sahip çıkmasın, santraller sizlerin santralleri elbette buranın ekmeğini sizler yiyecek. Bana düşen burada memleketimizde iş ihtiyacı olan kişileri burada istihdam ederek evine ekmek götürmesini sağlamaktır. Seçime 55 gün gibi çok az bir süre kaldı. Seçimden sonra tekrar yüz yüze bakacağız. Ben hep buradayım, içinizden bir kardeşinizim ve sizlere en yakın aday benim. Benim her zaman yanıma gelebilirsiniz, benim herkese kapım açık. Benim gittiğim ve ziyaret ettiğim yerlerde söylediğim tek bir şey var, ben nankör değilim ve bu konuda sizlerden destek istiyorum. Adaylığımız açıklandığından buyana çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Çalışmalarımız kapsamında halkımızda bizlere çok güzel ilgi ve alaka gösteriyor. 6 tane milletvekili var ne zaman geldi ve sizlerin halini hatırını sordu? Sizlerin çalışma hayatındaki iş güvencesi, bende değil ki, bu çalışma bakanlığının çıkartmış olduğu şartla bunlar. Bu yüzden sizlerin onlara hesap sormanız lazım. Biz, eğer bu memlekette yaşıyorsak, bu memleketin olanı memleketlimizle paylaşmamız gerektiğine inanıyoruz ve bunun çabasını veriyoruz.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi