MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Alimpınar, Kötüre, Deveboynu ve Ördek Köyleri’ni ziyaret ederek vatandaşlarla istişare toplantısı düzenlendi.
 
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, ,MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale ve Yönetim Kurulu Üyeleri sırasıyla Alimpınar,Kötüre, Deveboynu ve Ördek Köylerini ziyaret etti. Vatandaşla sohbet eden Yıldız, birlik ve beraberlik içerisinde Afşin Belediyesi’ni alacaklarını kaydetti.
 
Yıldız, “Ben kendimi sizlere anlatmaya gerek yok. Ben sizlerin içinden biriyim. Ben Birecikliyim, Soğulcaklıyım, Çoğulhanlıyım, Arıtaşlıyım, ben Afşinliyim ve içinizden biriyim. 10 öncesine baktığımız zaman Birecik bölgesine TOKİ konutları yapıldı ama aslında buralın daha canlandırılması ve cazip hale getirilmesi lazım. Buraya TOKİ gelmişse eğer buralardan insanların kazanması lazım, arsaların biraz daha değerinin artmasını sağlamak ve buraların değerlendirilmesi lazım. Burada olan yol sorunu çözülmüş olsa buradaki insanlarımız bahçede üretmiş oldukları ürünleri satar ve kendisine bir gelir olur. Ben ilk belediye başkanı olduğumda beldemize ilk yaptığım iş taziye evi oldu. Ama maalesef bunu diğer belediyeler bunu yaygınlaştırmadılar. Biz inşallah göreve geldiğimizde ihtiyaç duyulan tüm mahallelerimize taziye evi yapacağız. Camideki imam sergi açmayacak bizim zamanımızda. Camilerimizin bütün ihtiyaçlarını belediye olarak karşılayacağız. Biz göreve geldiğimiz zaman inşallah, tüm beldelerinde, mahallelerinde Afşin’in eski görünümünü kazanması için çalışacağız, çam makinesi temin edeceğiz ve Afşin’i her tarafıyla yeninden yeşile büründüreceğiz. Afşin’imizde 10 yıldan buyana bir şey değişmedi. Gençlerimizin güzelce gidip sporlarını yapabileceği, zaman geçirebileceği bir sosyal tesis yok. İlçemizden üniversite sınavına giren gençlerimiz kendi ilçesinde sınava giremiyor, dört yıllık üniversite yok Afşin’de, araç muayene istasyonu yok, organize sanayi bölgesi yok, bu saydıklarımızın hepsi olması lazım Afşin’imizde. Son nüfus verilerine göre nüfusumuzun artması gerekirken tam tersi olmuş ve azalmış. 83 bin nüfusumuz bin kişi azalmış. Afşin’de istihdam olmazsa, gençlerimiz için sosyal tesisler olmazsa nüfusumuz elbette azalır. Biz inşallah sizlerin destekleriyle göreve geldiğimiz zaman bütün bu olumsuzlukları tersine çevireceğiz ve Afşin’imiz yeniden ayağa kaldıracağız.” dedi.
Editör: Haber Merkezi