Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Afşin’de görev yapan muhtar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi.
Afşin EÜAŞ Sosyal Tesislerinde gerçekleşen akşam yemeğine MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, MHP Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Ali Karslı, Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanı Bünyamin Özberk ile muhtar ve muhtar adayları katıldı
Yemek öncesi konuşma yapan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Bu bir hizmet yarışıdır ve bu yarışta birçok siyasi parti var ve herkes görüşlerini anlatır ama biz sonuçta kazananın Afşin’in olmasını istiyoruz”dedi.
Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Muhtarlar adaylarımızda bizler gibi yerel seçim atmosferinde ter döküyor Allah onlara da kolaylık versin. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Şuanda şehir merkezimizdeki muhtar adaylarımıza bir aradayız, kasaba ve köylerimizdeki muhtar adaylarımızla ziyaretlerimiz esnasında görüşüyoruz. Bizim seçin sloganımızda, birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde çalışmak geçiyor. Biz burada bunu sağlamaya çalışıyoruz. Sizlerle bir araya gelerek, önerilerinizi alarak ve fikir alışverişinde bulunarak Afşin’imizi, beldesiyle, köyüyle birlikte dizayn ederek yaşanır bir ilçe haline getirmektir bizim amacımız. Bu tür toplantıları önümüzdeki günlerde de yapacağız ve sizlerle bir araya geleceğiz. Bizlerinde eksikleri olabilir, bu toplantılarla sizlerle bir araya gelerek sizlerin sorularını yanıtlayacağız, sizlere sohbet edeceğiz. Bu bir hizmet yarışıdır ve bu yarışta birçok siyasi parti var ve herkes görüşlerini anlatır ama biz sonuçta kazananın Afşin’in olmasını istiyoruz. Sizlerin de kazananın Afşin olması için çalıştığını biliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, teşkilat ve tüm yan kuruluşlarımızla birlikte bizler seçilenlere saygı duyarız. Biz, bir bütün içerisinde hepinizi kucaklıyoruz. Buraya gelerek bizlerle beraber olan muhtar adaylarımıza teşekkür ediyorum.”
 
Editör: Haber Merkezi