Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe teşkilatı Altunelma Kasabası’nda düzenlenen törenle seçim bürosunu hizmete açtı.
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, ilçe merkezi ardından beldelerde de seçim bürosu açmayı sürdürüyor. Altunelma Kasabası’nda düzenlenen seçim bürosu açılışında konuşma yapan Adem Yıldız, hedeflerinin Afşin’e ve köylerine kaliteli bir hizmet etmek olduğunu kaydetti.
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Yıldız, “Seçim çalışmaları çerçevesinde köylerimizi, beldelerimiz, ilçe merkezimizi ve mahallelerimizi ziyaret ederek insanlarımızla bir araya geldik. Çok güzel bir seçim kampanyası dönemini Allah’a çok şükür bir iyi bir seviyeye getirdik. İnşallah ikinci tur dediğimiz seçim bürolarımızın açılışları ve halkımızla bir araya gelerek beraber istişarede bulunarak devam edecek. Bu sıcak karşılamadan dolayı Altunelma halkına çok teşekkür ediyorum. Arıtaş kasabamızdan sonra Altunelma kasabamızda da seçim büromuzun açılışını gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki günlerde diğer beldelerimizde de seçim bürolarımızın açılışlarını gerçekleştireceğiz.” dedi.
 
Afşin’de nüfusun sürekli azaldığını anlatan Yıldız, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere az bir vakit kaldı ve sizler bunun değerlendirmesini yapacaksınız, elinizi vicdanınıza koyup konuşacaksınız. Sizler 10 yıl boyunca ilçemize, beldelerimize, köylerimize ne icraatlar yaptıklarını benden daha iyi biliyorsunuz. Ben ziyaret ettiğim yerlerde diyorum ki, arkadaşlar ben iftira atmıyorum, kimsenin kişilik haklarına saygısızlık yapmıyorum, bu bize ve Milliyetçi Hareket Partisine yakışmaz. Bizim hedefimiz Afşin’e, beldelerine ve köylerine icraat yapmaktır. İlçemizin, bütün köy ve beldeleri mahalle olduğuna göre artık buraların sorunları da ilçemizi ilgilendirmektedir. Sizlerin içi bu konuda çok rahat olsun, iş konusunda ve hizmet konusunda. İlçemizden üniversite sınavına giren gençlerimiz kendi ilçesinde sınava giremiyor, dört yıllık üniversite yok Afşin’de, araç muayene istasyonu yok, organize sanayi bölgesi yok, bu saydıklarımızın hepsi olması lazım Afşin’imizde. Son nüfus verilerine göre nüfusumuzun artması gerekirken tam tersi olmuş ve azalmış. 83 bin nüfusumuz bin kişi azalmış. Afşin’de istihdam olmazsa, gençlerimiz için sosyal tesisler olmazsa nüfusumuz elbette azalır. Biz inşallah sizlerin destekleriyle göreve geldiğimiz zaman bütün bu olumsuzlukları tersine çevireceğiz ve Afşin’imiz yeniden ayağa kaldıracağız.” şeklinde konuştu.
Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ben sizler gibi konuşan, sizlerle aynı suyu içen ve sizlerin içinden biriyim. Burada akrabam var, arkadaşım var, abilerim var, ben sizlerin içerisinden çıkmış kardeşinizim, evladınızım. Ben öz ve öz Altunelmalyım, Tanırlıyım, Arıtaşlıyım, Çoğulhanlıyım, Afşinliyim. Ben geçmiş dönemde oylarınızı nereye verdiniz diye sormuyorum ama sizlerin oy vermiş olduğunuz insanlara hesap sormanız lazım. Sizler iki dönem oylarınız verdiniz, son 10 yılda sizin kasabanızdan EÜAŞ’a kaç işçi girdi? Hiç kimse girmedi. Sizler bunun hesabını o iki dönem desteklediğiniz kişilere sormanız lazım. Altunelmanın sokağını bilen, caddesini, yaylasını bilen ve sorunlarını bilen kimse oyunuzu ona göre vermeniz lazım. Ben nereye gitsem ve hangi kapıyı çalsam içeri girer çayımı kahvemi içerim ve sıcakkanlılıkla karşılanırım, çünkü ben içinizden bir kardeşinizim. Peki, onları kim tanıyor. Sizler içinizden olanı ve bölgemizin sorunlarını bilen, yolu olmayan, suyu olmayan ve tüm işsizlerin adayıyım.”
Konuşma ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.
Editör: Haber Merkezi