MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Afşin’e bağlı Yazıbelen ve Kangal Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde aday olan Adem Yıldız, kasaba ziyaretleri ardından köy gezilerini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Yıldız, bu kapsamda Yazıbelen ve Kangal Köyleri’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Yapılan ziyaretlerde konuşma yapan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Yoğun bir seçim kampanyası dönemi geçiriyoruz, bu sebepten dolayı sizleri ziyaret etmede biraz geç kalmış olabiliriz, bizler aynı köylüyüz ve aynı mahallenin insanlarıyız. Bilindiği üzere Kahramanmaraş artık büyükşehir oldu ve beldeler ve köyler mahalle durumuna dönüştü. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden adayı olarak partimiz bizlere bu görevi verdi. Bizlerde bu süreçten itibaren çok yoğun bir tempoyla çalışıyoruz.” dedi.
Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Afşin’in, beldelerinin ve köylerinin sorunlarını bilen biri ve içinizden biri olarak bu hizmet yarışına bende dahil oldum. Bölgemizdeki sorunların başında, yol sorunu, kamulaştırma sorunu ve en büyük sorunlarından biri içme suyu sorunudur. Biz bu konuda birkaç girişimde bulunduk, iş makinasını, su borularını temin ederek suyumuzu şebekeye vermek için girişimde bulunduk ama birkaç olumsuz durumdan sonra bunu seçim sonrasına koymaya karar verdik. Zaten bu konu çok basit bir konu. Bölgemizde göçük yaşandı ve şuanda toprağın altında 9 tane şehidimiz var. Büyükşehir yasasıyla birlikte bir yerel yönetim anlayışı olacak. Bütün belde ve köylerimiz Afşin’den yönetilecek. Merkezi bütçeyle Yazıbelen’in sokakları da içme suyu da büyükşehir ve Afşin belediyesi tarafından temin edilecek. Geçmiş dönemlerde oylarınızı AK Partiye, CHP ye vermiş olabilirsiniz bizler bunun derdinde değiliz, biz Yazıbelen ve Hurman köyünden bu saatten sonra Milliyetçi Hareket Partisi hariç tüm partileri unutmalarını istiyoruz.”
 
Editör: Haber Merkezi