MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Tanır Kasabası’nda birlik beraberlik ve istişare toplantısı düzenledi.
Tanır Kasabası’nda düzenlenen programa MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, MHP Afşin İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.
 
Programın açılış konuşmasını yapan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Kasabalarımız ve köylerimizi Afşin merkezle birleştirerek buralara hizmet nasıl getirilecek onlara bakacağız. Tanır kasabamıza nasıl hizmet ederiz ve gençlerimize nasıl iş imkanları sağlarız bizler bunun çalışmasını yapacağız. Sanat okullarından mezun olan genç kardeşlerimizin istihdamı termik santrallerinde başka bir yer yok. Biz göreve gelelim veya gelmeyelim ama biz bu gençlerimizin hakkı olan iş imkanlarını sağlayacağız ve bunun mücadelesini vereceğiz. Sizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğunuz sürece Allah’ın izniyle Afşinliye hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Afşin’in işçisizi öyle dururken kesinlikle başka yerden işçi santrallerde çalışmayacak. Önce bizim bölgemizin işsizleri bitecek ondan sonra başka yerden işçi alacaklar.” dedi.
Tanır Kasabası’nın alt yapı sorunu kalmayacak diyen Yıldız, “Tanır kasabamızda Ayrandede gibi bir doğal güzelliğimiz var. Sizler bizlere destek verip Afşin Belediyesini emanet ederseniz buralar cazibe merkezi olacak ve insanlar buralara gelerek pikniklerini yapacaklar, gezecekler ve buralarda vakit geçirecekler. Şuanda Afşin’in 10 beldesi ve 46 köyü kapatılarak Afşin’in Mahallesi oldu ve her yerin ayrı ayrı projeleri var. Tanır kasabamızda yatakhanesiyle, yemekhanesiyle bir spor kompleksi yapmak istiyoruz. Ayrıca buraya yatırım yapmak isteyen arkadaşlarımızı teşvik edeceğiz. Tanır kasabımızda altyapı sorunu kalmayacak. Biz belediyenin içinden geldiğimiz için ve bölgemizin sorunlarını çok iyi bildiğimiz için bu sorunların hepsini tek tek çözmek için çalışacağız.” şeklinde konuştu.
Yerel seçimlerde MHP’ye destek istediklerini söyleyen MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, “İki dönem boyunca iktidarın nimetlerinden faydalanmak için oy verdiniz. Ardından yerel seçimlerde belediyeye de oy vererek hizmetlerin daha iyi gelmesi için çaba sarf ettiniz. Bunu saygıyla karşılıyorum ama bu son 10 yıldır AK Parti iktidarından beklentilerinizi bulabildiniz mi ? Eğer gördüyseniz bir sorun yok. Ama göründüğü üzere Türkiye bir ateş çemberinden geçiyor. Bu yerel seçimleri inşallah bölgemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olur. İnşallah MHP Afşin adayımız Adem Bey ve sizlerin destekleriyle Afşin Belediyesini alacağız.” dedi.
Editör: Haber Merkezi