Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin Belediye Başkanı Adayı Hikmet Böke gazetemizi ziyaret etti.

MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret eden MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Böke, 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalara başladıklarını belirterek, esnaf ziyaretleri yaptıklarını söyledi.

Yeşil Afşin Gazetesi imtiyaz sahibi Ömer Kösebalaban ile bir süre sohbet eden MHP Adayı Böke, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve kardeşlik içinde geçeğini söyledi.

Böke: "Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmayacağız"

Seçim startını verdiklerini dile getiren Böke, " Afşin'de seçim için çalışmalara başladık. Tüm sivil toplum örgütlerimizi, mahallelerimizi ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Yerel seçimlere gönülden hazırlanıyoruz ve Afşin'de sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız." dedi.

MHP'li belediye ile Afşin’i daha yaşanabilir hale getirmek için bu yola çıktıklarını dile getiren Böke, konuşmasına şöyle devam etti:

"Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Genel Merkezimizin takdiriyle Afşin’e Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmak ve Afşin'den en yüksek oyu almak için teşkilatımızla birlikte çalışıyoruz. Seçim süreci ilçemizde kardeşlik ve beraberlik içerisinde geçecek. Teşkilatımızla birlikte her vatandaşımızla hasbıhal edip yapacaklarımız anlatıyoruz ve önce dua daha sonra oy istiyoruz. Devlet Su İşleri’nde çalıştığım 20 yıllık süre boyunca edindiğim yöneticilik ve teknik bilgilerimi Afşin Belediyesinde sizlerin katkısına sunmak, Afşin’imizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek, yaşam kalitemizi arttırmak ve belediye hizmetlerini daha kolay ulaşabilir hale getirmek için destek istiyoruz."

Afşin'in her mahallesinin sıkıntısını bildiğini ifade eden Böke, "Afşin ilçe merkezimizdeki 10 mahallenin ve ilçe merkezi dışındaki 56 mahallemizin sıkıntılarını biliyorum. Sorun üreten değil, çözüm sunan belediyecilik anlayışı ile tüm sıkıntıları çözüme kavuşturacağız. Afşin’imize üstyapı, sosyal, kültürel, eğitim, turizm ve sportif alanlarda yapacağımız projelerle daha iyi hizmetlerde bulunmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Koç: "Afşin'de Birlik ve Beraberlik Kazanacak"

MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ise, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için startımızı verdik. MHP Afşin Belediye Başkan Adayımız Hikmet Böke ile esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Afşin'de özlenen belediye hizmetlerini adayımız ile sağlayacağız. Seçim süreci huzur ve kardeşlik içerisinde tamamlanacak. Tüm Afşinli vatandaşlarımızdan seçimde destek istiyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşil Afşin Gazetesi imtiyaz sahibi Ömer Kösebalaban da MHP Afşin Belediye Başkanı Adayı Böke, MHP Afşin İlçe Başkanı Koç ve partilere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi