MHP Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Rahime Yeşilkaynak, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt’u makamında ziyaret etti.
MHP’den Afşin Belediye Başkan Aday Adayı olan Rahime Yeşilkaynak, ziyaretlerini sürdürüyor. Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Rahime Yeşilkaynak, Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Kurt’u ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Yapılan ziyarette konuşma yapan Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Rahime Yeşilkaynak, “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladık. Tabi bu açıklama Afşin’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyaret ediyoruz. Dün Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can’ı ziyaret ettik. Bugünde Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt’u makamında ziyaret ettik. İnşallah Afşin için hayırlısı olur” dedi.
Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Kurt ise, Afşin Belediye Başkan Aday Adayı olan Rahime Yeşilkaynak’a başarılar diledi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi