Elbistan ilçesinde meyve bahçesinde av tüfeğiyle vurulmuş halde bulunan kişinin katil zanlısının oğlu olduğu ortaya çıktı.
Alınan bilgiye göre, jandarma ekipleri, Karamağara köyünde yaşayan Hüseyin Erdoğan'ın (61) çalışmaya gittiği meyve bahçesinde av tüfeği ile vurularak öldürülmüş halde bulunması üzerine çalışma başlattı.
Olayla ilgili öldürülen yaşlı adamın oğulları Y.E. (28) ve O.E. ile amcaoğulları M.A.E. ve H.E. gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, olayda kullanıldığı belirtilen av tüfeğini de köyün yakınlarındaki bir mağarada gizlenmiş halde buldu.
Gözaltına alınan şüphelilerden maktulün oğlu Y.E'nin ifadesinde "tarlada çalışan babasını kazara vurduğunu söylediği" öğrenildi. Y.E'nin ifadesinde ayrıca, "Tüfeği dere kenarında bulunan bir mağaraya sakladığını, hiçbir şey olmamış gibi eve gittiğini, babalarının geç kalması üzerine de onu aramak için tekrar kardeşi ve amcaoğulları ile tarlaya gittiğini" anlattığı belirtildi.
Hüseyin Erdoğan (61), çalışmaya gittiği Karamağara köyü Töde mevkisindeki meyve bahçesinde yakınları tarafından hareketsiz halde bulunmuş, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Erdoğan'ın av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybettiğini belirlemişti.
Editör: Haber Merkezi