Menderes Terzi, İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) Afşin ilçe delegeliği için adaylığını açıkladı.

Ertuğrul Gazi İlkokulunda görev yapan sınıf öğretmeni Menderes Terzi, İlkokul sınıf öğretmenlerinin dayanışma sandığı olan İLKSAN’ın seçimlerinde ilçe temsilciliği için aday olduğunu duyurdu.

3 Nisan Çarşamba günü Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilecek delege seçimimde Menderes Terzi, ‘Üyelerimize Gelecekte Daha Fazla Katkımız Olsun’ sloganıyla ilçe temsilciliği adaylığını açıkladığını belirterek, meslektaşlarından da destek istedi.

İLKSAN’ın üyelerine bir çok desteği bulunduğunu dile getiren Terzi “İLKSAN  1943 yılında ilkokul öğretmenleri için kurulan yardımlaşma sandığıdır.  İlçemizde İLKSAN üyelerinin haklarının geliştirilmesi ve daha iyi hizmet veren bir yapının oluşturulması için arkadaşlarımın desteğiyle aday oldum. İçinde bulunduğumuz süreçte öğretmenlerimizin soru ve sorunlarınızın aktarılmasında, sorunlarımıza çözüm üretmede sizlerin de desteğiyle başarılı olacağıma inanıyorum. 23 yıldır Afşin ilçesinde görev yapan bir sınıf öğretmeni olarak İLKSAN Afşin İlçe Temsilciliğine adayım. İlçemizdeki sınıf öğretenlerimizi en iyi şekilde temsili noktasında elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım.  Bir üye olarak 78 yıllık kazanımımızın heba edilmemesi için 3 Nisan 2021 tarihinde yapılacak olan ilçe temsilciliği seçiminde üyelerimizin desteğini bekliyorum.”

Editör: Haber Merkezi