AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Fatih Güven, Afşin’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyaret etti.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Fatih Güven, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can’ı, Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar’ı, Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Kurt’u, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahadır Yaşar’ı ve Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç’ı makamlarında ziyaret etti.
Afşin’e hizmet etmek için bu yola çıktıklarını kaydeden Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Afşin’e hizmet etmek için AK Parti’den aday adayı oldum. Seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesini, seçimlerin sonucunun ne olursa olsun kardeşlik, komşuluk ve arkadaşlık hukukunun zedelememesi gerektiğinin altını çiziyoruz. Diğer aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Gerek Maliye Bakanlığı gerek, Malatya Belediyesi’nde edindiğim tecrübe ve birikimlerini Afşin’in sorunlarının çözümü noktasında kullanacağım. Afşin’in çözülemeyecek sorununun olmadığını, emek ve mesai harcayarak ama gerçekten emek ve mesaiyle çözüleceğini düşünüyorum. Bu enerji ve birikime sahibim. Sizlerde de bu çıkmış olduğumuz yolda dua ve desteklerinizi bekliyorum.” şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi