Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, Eğitim Bir-Sen Afşin Temsilciliği ile Afşin İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Liseler Derneği’ni ziyaret etti.
30 Mart 2014 tarihinde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Fatih Güven, Eğitim-Bir Sen Afşin İlçe Temsilcisi Kazım Bozkurt ve AFİM-DER Başkanı İsmail Boyraz’ı makamında ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundu.
 
‘Bizim anlayışımız, halkın her zaman doğru karar verdiği, yapılacak hizmetlere de halkla birlikte karar verilmesi gerektiğidir’ diyen Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, “Partimiz, yönetim anlayışı olarak birlikte yönetim kavramını benimsemiştir. Bu anlayışın da vazgeçilmezi sivil toplum örgütü kuruluşlarıdır. Sivil toplum kuruluşları halkın istek ve görüşlerini yansıttığı gibi, yerelde yapılacak hizmet ve işlerde rehber vazifesi görmektedir. Yaptığımız ziyaretle devlet memuru çalışanlarının önemli bir kısmını temsil eden Eğitim-Bir Sen şube başkanı ı ve yönetim kurulu üyeleriyle 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri Afşin’in bugünü ve yarını üzerine bilgi alış verişinde bulunduk. Bizim anlayışımız, halkın her zaman doğru karar verdiği, yapılacak hizmetlere de halkla birlikte karar verilmesi gerektiğidir. Tepeden inme, dayatmacı zihniyetle yapılacak hizmetler halka mal olamayacağını, halka rağmen yönetim anlayışı ile de başarı sağlanması mümkün değildir.” şeklinde konuştu.
 
Program soru cevap şeklinde son buldu.
 
Editör: Haber Merkezi