Afşin’de faaliyet gösteren Mali Müşavirler, ”Vergi Haftası” erkinlikleri kapsamında Afşin Vergi Dairesi’ni ziyaret ettiler.
Afşin’de vergi haftası kutlamaları sürüyor. Vergi haftası kutlamaları çerçevesinde ilçede faaliyet gösteren mali müşavirler Afşin Vergi Dairesi’ni ziyaret ederek günlerini kutladılar.
Yapılan ziyarette konuşma yapan Kahramanmaraş Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Afşin Temsilcisi Ünal Peköz, “Vergi Haftası nedeniyle, Afşin Vergi Dairesi’ni Afşin’de bulunan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir meslek mensuplarımızla birlikte ziyaret ettik. Ziyaretimiz neticesinde, bizlere ilgi ve alakalarını esirgemeyen Afşin Vergi Dairesi’nin çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Tabiî ki ülkemiz açısından, verginin dolayısıyla vergi haftasının anlamı büyüktür. Yaşadığımız ülkede insanca yaşamak ve medeni toplumların almış olduğu tüm hizmetleri alabilmek direkt olarak vergi ile birebir alakalıdır. Ve bunun bilicinde olan toplumlar medeniyet seviyesini oluşturmuş demektir. Ülkemiz içerisinde refah içerisinde yaşayabilmek ve ülkemiz dışarısında güçlü durabilmek devletimizin gücü ile doğru orantılıdır. Bu konuda bizlere düşen görev ise, çocuklarımıza ve gelecek nesillere vergi bilicini yerleştirmek olmalıdır ki onlara verdiğimiz bu bilinç sayesinde gelecek nesillerimiz çağdaş biçimde yaşayabilsinler. Her vatandaşımızın kabul edeceği gibi, vatandaşlık bilincinin ilk ve temel prensibi bu olmalıdır. Bu konuda emek veren tüm çalışanlara ve devletimize vergileri ile katkıda bulunan mükelleflere aracı konumda olan tüm meslek mensuplarımız adına teşekkür eder, saygılar sunarız” dedi.
Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
 
Editör: Haber Merkezi