2013 yılında Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın kabinede değişikliğe gitmesi beklenirken, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal'ın değişiklik sonrası oluşacak yeni kabinede olacağı iddia ediliyor.
Siyasi kulisler, Başbakan Erdoğan’ın kabinede değişikliğe gideceği haberlerle çalkalanırken, bir internet haber sitesi, Erdoğan’ın kabinede değişikliğe gitmesi durumunda hangi bakanın dinlendirileceği yerine hangi milletvekillerinin geleceği yönünde bir haber yayınladı.
Habere göre Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın ilk kabine değişikliğinde dinlenmeye alınacak bakanlar arasında yer alırken, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ikna etmesi durumunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da dinlenmeye alınacak bakanların arasında olacağı iddia ediliyor.
Habere göre, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in yerine geçecek olan isim ise, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal.
Editör: Haber Merkezi