Maden-İş Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’ı makamında ziyaret etti.
Maden-İş Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’ı makamında ziyaret ederek, 1 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan 5. Geleneksel Yemliha yürüyüşü hakkında görüş alış verişinde bulundular.
Böyle güzel organizasyonlara Maden-İş Sendikası olarak her zaman destek vereceklerinin altını çizen Maden-İş Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, “Afşin belediye başkanımız Fazlı Aydoğan’ı ziyarete geldik ve busene düzenlenecek olan 5. Yemliha Yürüyüşüne Maden-İş olarak bizlerde davet etti. Bu güzel organizasyona Maden-İş olarak katkıda bulunmak istedik. Bundan sonra düzenlenecek olan böyle güzel organizasyonlarda bizler yer almak istiyoruz sendika olarak. Bizler madenciyiz ve Türkiye’nin her tarafında varız. Bizler Maden-İş olarak Afşin, Elbistan, Göksun diye ayırt etmiyoruz ve biz Türkiye’nin her yerindeyiz. Afşin-Elbistan kardeş iki ilçe oldukları için Afşin belediye başkanımız Fazlı Aydoğan’la her zaman görüşmekteyiz. Burada ayrıca şunu belirtmek istiyorum. Makamlar, koltuklar gelip geçicidir. Bizler adam gibi adam olup işimizi yapıp nasibimiz bittiği zaman ayrılırız. Ama seçmenlerimiz ve kardeşlerimiz bizi tercih ettikleri zaman biz her zaman elimizden gelen her şeyin en güzelini yapmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Busene düzenleyeceğimiz Yemliha Yürüyüşüne çevremizde bulunan sivil toplum kuruluşlarımızı davet ettik. Sağ olsunlar bu davete ilk ses veren Maden-İş sendikamız oldu bu konuda  Adil Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Doğrusu sosyal faaliyetler toplumun beraber yaptığı sürece güzel ve anlamlı hale geliyor. Yemliha Yürüyüşün marka değerinin artması için tüm sivil kuruluşlarımız ellerinden katkıyı esirgemiyorlar. Dolayısıyla bir sivil harekete dönüşen Yemliha yürüyüşünün zenginliği burada ortaya çıkıyor. Katkıda bulunan tüm sivil kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Editör: Haber Merkezi