Maden-İş Sendikası Elbistan Şube Başkanı Adil Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP’den Afşin Belediye Başkan Aday Adayı olan Mimar Rahime Yeşilkaynak’ı makamında ziyaret etti.
 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi MHP’den Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Mimar Yeşilkaynak’a ziyaretler sürüyor. Bu ziyaretler kapsamında Maden-İş Sendikası Elbistan Şube Başkanı Adil Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Belediye Başkan Aday Adayı Rahime Yeşilkaynak’ı ziyaret etti.

Belediye Başkan Aday Aday’ına başarılar dileyen Maden-İş Sendikası Elbistan Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, “Milliyetçi hareket partisi Afşin Belediye Başkan aday adayı olan Rahime Hanımı ziyaret ettik. Rahime hanımın aday olduğunu duyunca çok mutlu oldum. Çünkü Afşin, Elbistan ve Göksun olarak bölgemiz batıya göre daha kırsal bir yer ve Rahime hanımın aday olması büyük bir cesaret. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah ilçemize hayırlı olur.” dedi.
Yapılan ziyaretten mutlu olduklarını söyleyen Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Rahime Yeşilkaynak, “Değerli başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bizleri nezaket ziyaretinde bulundular. Bu seçim diğer seçimlerden daha farklı olacak çünkü ilimiz büyükşehir oldu ve yerel seçimin daha da zorlaştığı bir dönemde bir bayan olarak yola çıktım ve Afşin’imize daha fazla hizmet etmek istiyorum. Sağ olsunlar Adil Bey’de bizleri ziyaret ederek desteklediklerini bildirdiler. Bizleri destekleyen ve bu hizmet yarışında bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi