Başkan Bölükbaşı, delege adaylığı ile ilgili müracaatların da 20 Eylül Salı günü mesai bitiminde sona ereceğini hatırlattı.

Maden-İş Sendikası Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, 22 Eylül 2021’de gerçekleştirdikleri delege seçimlerinin, Ankara 54. İş Mahkemesi’nin kararına istinaden yenileneceğini belirtti.

Mahkeme kararı doğrultusunda yenilenecek seçimlerin, şubenin örgütlü olduğu 4 bölgede yapılacağını bildiren Başkan Bölükbaşı, “Şubemizin örgütlü olduğu Koza Altın İşletmeleri, Öksüt Madencilik, Pınarbaşı Dedeman Madencilik, Fernas İnşaat, Yahyalı Dedeman Madencilik, Çiftay İnşaat, TKİ Silopi Kontrol Müdürlüğü, CTC Enerji-Madencilik, Afşin-Elbistan Elektrik Üretim, EÜAŞ AEL Takip Koordinasyon ve İşletme Müdürlüğü ile Gür-Mad İnşaat adlı işyerlerimizde seçimlerimiz yenilenecektir.

4 bölgedeki seçimlerimizde toplam 2 bin 822 üyemiz oy kullanacaktır. Toplam 125 delegenin seçimi ise, 1 No’lu seçim bölgesi 26 Eylül’de, 2 No’lu seçim bölgesi 28 Eylül’de, 3 No’lu seçim bölgesi 29 Eylül’de ve 4 No’lu seçim bölgesi ise 30 Eylül’de gerçekleştirilecektir. Delege adaylığı ile ilgili müracaatlar ise 20 Eylül Salı günü saat 17.00’de sona erecektir. Yenilenecek seçimlerimizin tüm madenci camiasına ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi