Maden-İş Sendikası Elbistan Şubesi, Engelliler Haftası nedeniyle Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürlüğü’nde görev yapan engellileri yemekte bir araya getirdi.
Maden-İş Sendikası Elbistan Şube Başkanı Adil Bölükbaşı’nın ev sahipliğinde, Memur Sitesi Salonu’nda düzenlenen yemeğe, AEL İşletme Müdürü Ahmet Yaldız, sendika yönetimi ve AEL İşletme Müdürlüğü’nde görev yapan 42 engelli çalışan ile aileleri katıldı.
Maden-İş Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, sendika olarak her zaman engelli çalışanların yanında olduklarını belirterek, “Bizler sendika olarak engelli arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Bugün yanınızdayız, yarında ve bundan sonra da her zaman yanınızda olacağız. Gerek iş yerimizde, gerekse herhangi bir yerde 24 saat sizlerin hizmetindeyiz. Sizlerin sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen tüm gayreti göstermek amacındayız. Bizler biliyoruz ki, engelli arkadaşlarımız çok zekiler ve bunu da iş yerindeki çalışmalarında görüyoruz. Davetimize katıldığınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
AEL İşletme Müdürü Ahmet Yaldız ise engelli insanların kendilerini toplumdan soyutlamamaları gerektiğini ifade ederek, yeteneklerini ön plana çıkaracak çalışmalarda bulunmalarını istedi.
Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen yemeğe katılan engelli çalışanlar ise Maden-İş yönetimine teşekkür ettiler.
Editör: Haber Merkezi