Afşin Ticaret ve Sanayi Odası ile Kahramanmaraş Makine Mühendisleri Odası işbirliğinde, Afşin’de LPG sektöründe görev yapan personellere yönelik seminer verildi.

Önceki gün Afşin Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşen ve gün boyu süren seminere ilgi büyük oldu. Seminerinde ardından Afşin’de LPG sektöründe çalışan personeller için gerekli olan yetki belgeleri verildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleşen seminerde Kahramanmaraş Makine Mühendisleri Odası Meslek içi Eğitim Merkezi Eğitmenlerinden Murat Öner Lpg sektörüne yönelik bilgilendirmelerde bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, “ Seminerde, petrol çalışanlarının dikkat etmesi gereken kurallardan tutun da LPG’nin görünmeyen tehlikelerine kadar bir çok konuda bilgi verildi. İlçemizde LPG sektöründe çalışanlara büyük faydaları olduğunu düşünüyorum. İlçemizde Makine Mühendisleri Odası’nın temsilciliği olmadığı için buradaki arkadaşlarımız çevre illere giderek bu belgeyi alıyordu. Bu noktada üyelerimizin mağduriyetlerini gidermek adına Kahramanmaraş Makine Mühendisleri Odası ile irtibata geçerek bu seminerin Afşin’de yapılmasını sağladık. Odamızca düzenlediğimiz bu seminere katılan bütün LPG sektöründe çalışan üyelerimize ve personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi