Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
11 Ocak Cumartesi günü yapılan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulunda başkan seçilen Hakan Topaktaş’a, KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yapılan ziyarette konuşma yapan KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, “Afşin Esnaf Odası Başkanımız Hakan Topaktaş ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hakan Bey’e bu süreçte başarılar diliyorum. Biz Kahramanmaraş Esnaflar birliği olarak bütün verdikleri sözlerin arkasındayız ve onların kefiliyiz. İnşallah bundan sonra omuz omuza verip Afşinli esnaf kardeşlerimize en iyi şekilde hizmet etmeye gayret edeceğiz.” dedi.
Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ise, “Birlik başkanımız Ahmet Kuybu bizleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Başkanımız her zaman bizlerin yanında olduklarını ve Afşin’e beraber hizmet edeceğimizi belirttiler bu konuda kendilerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi