Afşin’e bağlı Hüyüklü Köyü’nde bulunan Kuran Kursu ve Taziye Evi için köyde kermes düzenlendi. Kermesin tüm gelirleri Kur’an Kursu ve Taziye Evi için kullanılacak.
Hüyüklü Köyü’nde düzenlenen programa Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, Afşin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlyas Sarı ile vatandaşlar katıldı.
Kermeste konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Yapılan çalışmaları kutluyorum. Sosyal faaliyetlerde öncülük yapan mahallemiz var diyeceğim çünkü Büyükşehir yasasıyla birlikte bütün köylerimiz, Afşin’in mahallesi oldu. Afşin’in en büyük mahallelerinden birisi olan ve en çalışkan muhtarıyla birlikte örnek çalışmalarda bulunuluyor Hüyüklü’de, böyle bir mekanda kermes yapmak ve bundan faydalanarak arzu ettikleri şeylere ulaşırlar. Hüyüklü şehrimize en yakın ve en büyük yerleşim yerimiz. Daha öncede kuran kursu ve taziye evi açılmıştı Hüyüklü Köyümüzde bu da bunları süsleyen bir sonuç olmuş emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız ise, “Burada emeği geçen Hüyüklü halkına çok teşekkür ediyorum. Bir çok belediyenin yapamadığı bir organizasyonu yaptıkları için teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler diğer köylerimize ve mahallelerimize örnek teşkil etmesini isterim. Kermese emeği geçen dernek başkanımıza ve muhtarımıza, Hüyüklü halkına çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklere teşvik edilmesi lazım ve desteklenmesi gerekiyor.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi