“Çiçek Parasını KSÜ Vakfına yatırın!
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi yeni Rektörü Prof.Dr.  Durmuş Deveci ,” 28 Kasım 2014 Cuma günü saat 14 00 de görevi devir alacağım , bana hayırlı olsun çiçeği göndermeyin çiçek göndermek isteyenler KSÜ Vakfına bağış da bulunsunlar dedi.
 
   
Dün Fakülte ve akademik birimlere bir yazı gönderen KSÜ yeni rektörü Prof.Dr. Durmuş Deveci: “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından atamamın imzalanması ile birlikte bizi telefon ile arayan ve çiçek göndermek isteyen tüm dostlarıma söylediğim gibi bana çiçek göndereceğinize çiçek parasını KSÜ vakfına yatırın, fakir öğrencilerimize burs parası olsun." dedi.
    
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Vakfının güçlü bir vakfı olması ile dar gelirli öğrencilerimize burs verebileceğinin altını çizen Rektör Deveci: "Bize hayırlı olsun ziyaretine gelecek olan dostlara sesleniyorum, çiçek göndereceğinize  çiçek parasını
Garanti Bankası Kahramanmaraş Şubesi  Hesap No : 118 / 6299841  İBAN: TR460006200011800006299841   Hesabına yatırarak : arzu edenler, Dekontunu vakfa veya Rektör sekreterliğine bıraka bilirler, sonunda hepsine birden bağışları için teşekkür edeceğiz..,” dedi.
    
Vakıf olmazsa olmazımız
     
Bugün Üniversite deki öğrencilerimizin bir çoğu dar gelirli ailelerin çocukları zor şartlar altında okuyor, biz bunları görerek biliyoruz, bu sebeple bu öğrencilerimize bir kap yemek, sabah bir çorba, bir simit bir çay parası olması için vakfımıza büyük görev düşüyor bende istedim ki benimde böyle bir katkım olsun, Bana çiçek gönderme yerine Vakfın Garanti Bankasındaki hesabına para yatırsınlar.. öğrencileri sevindirsinler ben çok mutlu olurum.. çünkü o öğrenciler bizim geleceğimiz, belki yarın bu üniversitenin rektörü onların içinden çıkacaktır,” diye konuştu..
 
Editör: Haber Merkezi